Povezane vesti

Muž Selme Hajek izdvojio velikodušnu sumu za obnovu Notr Dama: "Moj otac i ja odlučili smo da damo 100 miliona evra"

Telegraf pre 3 dana
Porodica Pino odlučila je da donira novac kako bi pomogla da katedrala vrati staru slavu
Fransoa-Anri Pino, milijarder koji je oženjen glumicom Selmom Hajek ponudio je 90 miliona funti za obnovu katedrale Notr Dam. Ovaj biznismen, koji je suvlasnik Gučija, obećao je da će dati 100 miliona evra za pomoć u obnovi Notr... »

Ponudili trocifrene milione za obnovu Notr Dama

B92 pre 3 dana
B92: Ponudili trocifrene milione za obnovu Notr Dama
Francuski milijarder Fransoa Anri Pino, muž glumice Salme Hajek, obećao je 100 miliona evra za pomoć Notr Damu, koji je zahvatio stravičan požar.
Porodica Pino, uključujucĚ�i i Salminog supruga, navodno je obećala 100 miliona evra kako bi se tom zdanju vratila stara slava. Ponuda milijardera koji je suvlasnik Gučija i Iv Sen Lorana usledila je samo nekoliko sati nakon što... »

Za pomoć Notr Damu obećano 400 miliona evra

RTV pre 3 dana
RTV: Za pomoć Notr Damu obećano 400 miliona evra
PARIZ - Bogati Francuzi počeli su da se "utrkuju" u doniranju novca za obnovu katedrale Notr Dam, koja je opustošena u velikom požaru joji je tek jutro potpuno ugašen.
Porodica francuskog milijardera Bernara Arnoa i njegova kompanija za proizvodnju luksuzne robe LVMH doniraće 200 miliona evra za obnovu katedrale, navodi se u saopštenju koji je objavljeno u ime Arnoa. "Porodica Arno i grupa LVMH... »

Milijarderi se utrkuju da pomognu: Suprug Selme Hajek daje 100 miliona evra za obnovu Notr dama, a onda je stigla još veća ponuda

Blic pre 3 dana
Bogati Francuzi počeli su da se "utrkuju" u doniranju novca za obnovu katedrale Notr Dam, koja je opustošena u velikom požaru joji je tek jutro potpuno ugašen Porodica francuskog milijardera Bernara Arnoa i njegova kompanija za proizvodnju luksuzne robe LVMH doniraće 200 miliona evra za obnovu... »

Poznati rešeni da obnove Notr Dam, već najavljeno 300 miliona evra donacija

RTS pre 4 dana
RTS: Poznati rešeni da obnove Notr Dam, već najavljeno 300 miliona evra donacija
Najbogatiji Evropljanin Bernar Arno koji će donirati 200 miliona evra, ali i suprug glumice Salme Hajek, francuski milijarder Fransoa Anri Pino, koji će uplatiti 100 miliona evra žele da obnove simbol Pariza što pre.
Nedugo nakon poziva francuskog predsednika Emanuela Makrona da se prikupe sredstva za obnovu u jučerašnjem požaru oštećene katedrale, stigle su vesti o nameri poznatih i imućnih da doniraju novac. Među prvima se odazvao... »

Suprug Selme Hajek daje 100 miliona evra za obnovu Notr Dama

Dnevnik pre 4 dana
PARIZ: Francuski milijarder Fransoa-Anri Pino saopštio je da će njegova porodica dati 100 miliona evra pomoći za popravku katedrale Notr Dam, koja je opustošena u požaru.
"Moj otac i ja smo odlučili da izdvojimo 100 miliona evra i učestvujemo u rekonstrukciji Notr-Dama", saopštio je Pino, suprug holivudske glumice Selme Hajek. Pino je čelni čovek kompanije Kering, koja je vlasnik poznatih brendova... »
©2019 Netmark d.o.o.