Viz Er od sutra ponovo leti od Niša do Malmea

Viz Er od sutra ponovo leti od Niša do Malmea

Nova ekonomija pre 3 dana
Avioni kompanije Viz Er (Wizz Air) od sutra će ponovo leteti između Niša i Malmea, nakon što je ta linija ukinuta 7. januara.
Kako je saopšteno iz te lou-kost kompanije, avioni će saobraćati između Niša i Malmea svake srede i nedelje do sredine septembra, a potom svakog ponedeljka i petka. PROČITAJTE JOŠ: Viz Er: Visoki troškovi i protekcionizam... »

Viz er od sutra ponovo leti od Niša do Malmea

Danas pre 3 dana
Avioni kompanije „Viz er“ (Wizz Air) od sutra će ponovo leteti između Niša i Malmea, nakon što je ta linija ukinuta 7. januara.
Kako je saopšteno iz te lou kost kompanije, avioni će saobraćati između Niša i Malmea svake srede i nedelje do sredine septembra, a potom svakog ponedeljka i petka. „Viz er“ je letove od Niša do Malmea ukinuo 7. januara, ali je... »

Povratak: "Viz er" od sutra ponovo leti od Niša do Malmea

B92 pre 4 dana
B92: Povratak: "Viz er" od sutra ponovo leti od Niša do Malmea
Niš -- Avioni kompanije "Viz er" (Wizz Air) od sutra će ponovo leteti izmedju Niša i Malmea, nakon što je ta linija ukinuta 7. januara.
Kako je saopšteno iz te lou-kost kompanije, avioni će saobraćati izmedju Niša i Malmea svake srede i nedelje do sredine septembra, a potom svakog ponedeljka i petka. "Viz er" je letove od Niša do Malmea ukinuo 7. januara, ali je... »

Viz Er ponovo leti od Niša do Malmea

N1 Info pre 4 dana
Avioni kompanije "Viz er" (Wizz Air) od sutra će ponovo leteti između Niša i Malmea, nakon što je ta linija ukinuta 7. januara.
Kako je saopšteno iz te lou kost kompanije, avioni će saobraćati između Niša i Malmea svake srede i nedelje do sredine septembra, a potom svakog ponedeljka i petka. "Viz Er" je letove od Niša do Malmea ukinuo 7. januara, ali je... »

Viz er od sutra ponovo leti od Niša do Malmea

Novi magazin pre 4 dana
Avioni kompanije "Viz er" (Wizz Air) od sutra će ponovo leteti između Niša i Malmea, nakon što je ta linija ukinuta 7. januara.
Kako je saopšteno iz te lou kost kompanije, avioni će saobraćati između Niša i Malmea svake srede i nedelje do sredine septembra, a potom svakog ponedeljka i petka."Viz er" je letove od Niša do Malmea ukinuo 7. januara, ali je... »
©2019 Netmark d.o.o.