Povezane vesti

U BiH zastave na pola koplja: Zbog tragične smrti četiri učiteljice dan žalosti u celoj zemlji

Kurir pre 4 dana
Veće ministara Bosne i Hercegovine na jučerašnjoj telefonskoj sjednici je donelo odluku da se 16. april proglasi danom žalosti u BiH zbog tragične smrti četiri radnice OŠ "Kovačići" u Sarajevu.
Dan žalosti se obeležava obaveznim isticanjem zastave Bosne i Hercegovine napola koplja, odnosno jarbola na zgradama institucija BiH, saopšteno je iz Veća ministara BiH. Zbog tragičnog stradanja četiri radnica ove sarajevske... »

Zastave na pola koplja: Zbog tragične smrti četiri učiteljice dan žalosti u BiH

Blic pre 4 dana
U BiH danas je dan žalosti zbog tragične smrti četiri radnice Osnovne škole „Kovačići” u Sarajevu, odlučio je Savet ministara u tehničkom mandatu. Dan žalosti obeležava se obaveznim isticanjem zastave BiH na pola koplja, odnosno jarbola na zgradama institucija BiH, saopšteno je juče iz Saveta... »

Dan žalosti u BiH zbog smrti četiri zaposlenice OŠ Kovačići

Al Jazeera pre 4 dana
Četiri zaposlenice sarajevske OŠ "Kovačići" poginule su u slijetanju automobila kojim su se vozile u kanjon Miljacke na cesti Sarajevo - Pale.
Zbog tragične smrti četiri zaposlenice Osnovne škole "Kovačići" u Sarajevu danas je u Bosni i Hercegovini Dan žalosti. Takvu je odluku, na telefonskoj sjednici, donijelo Vijeće ministara Bosne i Hercegovine. Četiri zaposlenice... »
©2019 Netmark d.o.o.