Apsurdi života u Srbiji: Krompir skuplji od banana

Apsurdi života u Srbiji: Krompir skuplji od banana

Kamatica pre 3 dana
I to u zemlji Srbiji, nekada čuvenoj po proizvodnji ovog povrća, koji se godinama prodavao džab džabe, ili su proizvođači, nemajući kome da ga prodaju, bacali krompir na smetlište.
Zato ga sada nema dovoljno - proizvođači su odustali od gajenja ovog povrća, a Srbija je prinuđena da ga uvozi. U marketima širom zemlje cena prošlogodišnjeg ili starog krompira ide do neverovatnih 150 dinara za kilogram. I u... »

Srpski apsurdi: Krompir skuplji od banana

SEEbiz pre 4 dana
BEOGRAD - Krompir skuplji od banana! Ovo zvuči neverovatno, ali je istinito.
I to u zemlji Srbiji, nekada čuvenoj po proizvodnji ovog povrća, koji se godinama prodavao džabe, ili su proizvođači, nemajući kome da ga prodaju, bacali krompir na smetlište. Zato ga sada nema dovoljno - proizvođači su odustali... »

Apsurd: U Srbiji krompir skuplji od banana!

B92 pre 4 dana
B92: Apsurd: U Srbiji krompir skuplji od banana!
Čačak -- Krompir skuplji od banana! Ovo zvuči neverovatno, ali je istinito.
I to u zemlji Srbiji, nekada čuvenoj po proizvodnji ovog povrća, koji se godinama prodavao džab džabe, ili su proizvođači, nemajući kome da ga prodaju, bacali krompir na smetlište. Zato ga sada nema dovoljno - proizvođači su... »

Sad ruski krompir obara srpske cene

Večernje novosti pre 4 dana
Potrošači iznenađeni paprenim cenovnicima povrća u marketima i na pijacama. Vukićević: Da nije uvoza iz Rusije, koji je počeo, bilo bi i skuplje
KROMPIR skuplji od banana! Ovo zvuči neverovatno, ali je istinito. I to u zemlji Srbiji, nekada čuvenoj po proizvodnji ovog povrća, koji se godinama prodavao džab džabe, ili su proizvođači, nemajući kome da ga prodaju, bacali... »
©2019 Netmark d.o.o.