Povezane vesti

Zbog obimnog kvara nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Rajićevoj ulici

Niške vesti pre 6 dana
Nastavak radova na saniranju havarije se predviđa danas do 15 sati, nakon čega se vraća normalizacija vodosnabdevanja na pomenutoj lokaciji.
Dok traju radovi biće stacionirana cisterna sa pijaćom vodom kod škole “Učitelj Tasa“. Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića. Od srede, 17. 04. do petka, 19. 04. 2019. god. obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u selu Popovac, u... »

Naredna 3 dana radovi na vodovodnoj mreži prekidaju saobraćaj u Popovcu

Južne vesti pre 7 dana
Zbog, kako kažu u JKP Naissus, obimnih radova na vodovodnoj mreži u Popovcu, od srede 17. aprila do petka 19. aprila saobraćaj od raskrsnice ulica Borisa Kidriča i Mileta Đurđanovića do sela Trupala, biće povremeno u prekidu. U Vodovodu kažu da će u periodu dok traju radovi od 8 do 15 sati... »

Havarija na vodovodnoj mreži, nekoliko ulica bez vode

Jugmedia pre 7 dana
Zbog havarije na vodovodnoj mreži nastao je prekid u vodosnabdevanju od ulice Koste Stamenkovića do Episkopske ulice u Nišu. Radovi se obavljaju u Rajićevoj ulici br.33, a okončanje radova na saniranju havarije se predviđa do 17 sati, nakon čega se vraća normalizacija vodosnabdevanja na pomenutoj... »

Deo centra Niša i deo Palilule bez vode

Južne vesti pre 7 dana
Kvar u Rajićevoj ulici ostavio je bez vode, kako kažu u JKP Naissus, i nekoliko susednih ulica u centru Niša, kao i na Paliluli.
Radnici su na terenu, a očekuje se da voda iz slavina ponovo poteče nakon 17 sati. Vodu nemaju stanovnici Rajićeve ulice, ali i oni koji žive u jednom delu Ulice Koste Stamenkovića i Episkopskoj. Obavljaju se radovi u Rajićevoj... »

Četiri ulice sutra bez vode

Jugmedia pre 7 dana
Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici Veternički trg, u sredu 17. aprila od 9 do 17 časova, bez vode će biti četiri ulice u Leskovcu. Vode neće biti u ulici Južnomoravskih brigade od Bulevar oslobođenja do Pop Mićine, Dubočici do Ljutice Bogdana, Đure Daničića i Vojvode Putnika.... »

Prekid u snabdevanju vodom u četiri ulice

Jug press pre 7 dana
LESKOVAC Javno-komunalno preduzeće “Vodovod” obaveštava svoje korisnike da će zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ul.Veternički trg, u sredu 17.04.2019. godine biti prekinuto vodosnabdevanje u periodu od 09h-17h časova u sledećim ulicama: Južnomoravskih brigada od Bulevar oslobođenja do... »

U sredu bez vode 4 leskovačke ulice

Južne vesti pre 7 dana
Zbog rekonstrukcije vodovodne mreže na Veterničkom trgu u Leskovcu, stanovnici 4 okolne ulice neće imati vodu u sredu, 17. aprila od 9 do 17 sati. Vode neće biti u ulicama Južnomoravskih brigada od Bulevara oslobođenja do Pop Mićine, Dubočici do Ljutice Bogdana, Đure Daničića i Vojvode Putnika.... »
©2019 Netmark d.o.o.