Povezane vesti

Jovanović: Ko neće dijalog u parlamentu neka uzme stiropor od Tomislava Nikolića

N1 Info pre 3 dana
Poslanik Liberalno demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović izjavio je da je potrebno normalizovanti atmosferu u parlamentu, izmeniti Poslovnik o radu i vratiti u najviše zakonodavno telo teme o evropskom putu Srbije i Kosova.
Izvor: N1 On je novinarima posle sednice Kolegijuma Skupštine Srbije rekao da je parlament mesto za dijalog i da je u njemu moguće govoriti o izmenama zakona, ali sa predstavnicima parlamentarnih stranaka, a ne sa "nekakvim... »

Konsultacije u Narodnoj skupštini bez predstavnika SzS

Studio B pre 3 dana
Na poziv predsednice Skupštine Maje Gojković, u Narodnoj skupštini održane konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa, u odsustvu predstavnika stranaka iz Saveza za Srbiju, kao i poslanika Moderne Srbije.
foto Tanjug Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je da je parlament mesto za dijalog, a ne ulica, kao i da na ulici ne može o bilo čemu da se raspravlja. Gojković je, nakon konsultacije sa predstavnicima... »

Menjaju se pravila rada Skupštine

Večernje novosti pre 3 dana
Na kolegijumu parlamenta, bez prisustva dela opozicije, šefovi poslaničkih grupa razmatrali ideje za izmenu Poslovnika
POKRETANjE dijaloga o izmenama Poslovnika o radu - bila je glavna tema i rezultat kolegijuma Narodne skupštine održanog u utorak. Tom sastanku nisu prisustvovali predstavnici partija okupljenih oko SzS, koji bojkotuju rad... »

Kolegijum bez stranaka iz SzS - vlast poručuje da je za dijalog, ali u Skupštini

N1 Info pre 3 dana
Predstavnici vlasti i opozicije na sednici skupštinskog Kolegijuma šefova poslaničkih grupa, složili su se da su neophodne izmene Poslovnika o radu, kako bi se omogućio bolji rad u parlamentu. Sednici nisu prisustvovali predstavnici stranaka okupljenih u Savezu za Srbiju, a iz vladajuće većine poručuju da su otvoreni za dijalog, ali u parlamentu.
Izvor: N1 Nešto manje od sat i po trajao je sastanak kolegijuma šefova poslaničkih grupa, a predsednica parlamenta navodi da su se oni koji su prisustvovali sastanku složili da je neophodna promena poslovnika, pre svega u delu... »

Kraj konsultacija kod Gojkovićeve: U maju sednica o KiM

B92 pre 3 dana
B92: Kraj konsultacija kod Gojkovićeve: U maju sednica o KiM
Beograd -- Predsednica Skupštine Maja Gojković, nakon konsultacija sa strankama, prenela da je zaključeno da su nužne izmene Poslovnika i da če sednica o KiM biti u maju.
Gojkovićeva je održala u zgradi Narodne skupštine konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa. Na tim konsultacijama, od opozicije prisustvovali su jedino predstavmici SRS i LDP. Gojkovićeva je, u obraćanju medijima,... »

Gojković o sednici kolegijuma: Neophodne izmene poslovnika u cilju efikasnijeg rada

Novi magazin pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je danas, na sednici kolegijuma parlamenta, kojoj su osim poslanika vlasti prisustvovali i predstavnici poslaničkih grupa Srpske radikalne stranke (SRS) i Liberalno demokratske partije (LDP), zaključeno da je u cilju unapređenja rada neophodno izmeniti i dopuniti Poslovnik o radu parlamenta.
Izražavajući zadovoljstvo sastankom koji je, kako je ocenila, pokazao da je parlament mesto u kom se odigrava politički dijalog legalno i legitimno izabranih predstavnika građana, Maja Gojković je kazala i da je na sednici... »

O čemu se govorilo na konsultacijama u parlamentu

RTS pre 3 dana
RTS: O čemu se govorilo na konsultacijama u parlamentu
Na konsultacijama šefova poslaničkih grupa sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković, koje su pojedini učesnici ocenili kao veoma korisne, bilo je reči o neophodnim izmenama i dopunama Poslovnika o radu parlamenta iz 2009. Izraženo je i nezadovoljstvo zbog nedolaska dela opozicije, koja je na protestima samo, kako je ocenjeno, deklarativno iznela zahteve, o kojima bi trebalo da se razgovara u parlamentu.
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je da je parlament mesto za dijalog, a ne ulica, kao i da na ulici ne može o bilo čemu da se raspravlja. Gojkovićeva je prenela medijima, nakon konsultacije sa... »

Gojković: Neophodne izmene Poslovnika, nastaviću da pozivam opoziciju

N1 Info pre 3 dana
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je da je, na sednici kolegijuma parlamenta, kojoj su osim poslanika vlasti prisustvovali i predstavnici poslaničkih grupa Srpske radikalne stranke (SRS) i Liberalno demokratske partije (LDP), zaključeno da je u cilju unapređenja rada neophodno izmeniti i dopuniti Poslovnik o radu parlamenta.
Izvor: N1 Izražavajući zadovoljstvo sastankom koji je, kako je ocenila, pokazao da je parlament mesto u kom se odigrava politički dijalog legalno i legitimno izabranih predstavnika građana, Maja Gojković je kazala i da je na... »

Gojković: Parlament je mesto za dijalog, a ne ulica

Danas pre 3 dana
Kolegijumu Skupštine Srbije nisu prisustvovali predstavnici opozicije koja podržava proteste građana Veoma sam zadovoljna današnjim sastankom i razgovorom koji je pokazao da je parlament mesto u kojem se odigrava politički dijalog između legalnih i legitimno izabranih predstavnika građana, da to nije ulica i da o svemu može da se razovrama na ovom mestu, koje je i predviđeno za dijalog i razmenu mišljenja.
To je rekla Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije nakon kolegijuma Narodne Skupštine kome su prisustvovali predstavnici poslaničkih grupa vladajuće većine, opozicionih LDP i SRS, ali ne predstavnici stranaka koje podržavaju... »

Skupština o dijalogu: Martinović ne pristaje na delegacije i komisije. ...

Beta pre 3 dana
Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović izjavio je danas da je skupštinski kolegijum bio prilika da sve poslaničke grupe iznesu svoje mišljenje kako parlament treba da radi u narednom periodu, ističući da je skupština jedino mesto za dijalog i da je SNS spremna da tu... »

Skupština Srbije: Počele konsultacije sa Majom Gojković, SzS nije na sastanku, a evo ko je došao

Press pre 3 dana
Na poziv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković u Narodnoj skupštini danas su počele konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa o daljem radu parlamenta. Njima, međutim, ne prisustvuju poslanici stranaka koje su deo opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), kao ni poslanici Stranke moderne Srbije (SMS).
Foto:Blic Na konsultacije došli su Dragan Marković Palma (JS), Vjerica Radeta (SRS), Mira Petrović (PUPS), Milorad Mijatović (SDPS), Aleksandar Martinović (SNS), Balint Pastor (SVM), Neđo Jovanović (SPS), Čedomir Jovanović (LDP),... »

Gojković: Nužne izmene i dopune Poslovnika za bolji rad

RTV pre 3 dana
RTV: Gojković: Nužne izmene i dopune Poslovnika za bolji rad
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je danas da je parlament mesto za dijalog, a ne ulica, kao i da na ulici ne može o bilo čemu da se raspravlja.
Gojković je prenela medijima, nakon konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa, da je zaključeno da su nužne izmene i dopune Poslovnika kako bi omogućili bolji rad parlamenta u vremenu do redovnih izbora. "Veoma sam... »

"Korisne konsultacije" u Skupštini, bez SzS

Mondo pre 3 dana
Na konsultacijama šefova poslaničkih grupa sa predsednicom Skupštine Srbije Majom Gojković, koje su pojedini učesnici ocenili kao veoma korisne, bilo je reči o neophodnim izmenama i dopunama Poslovnika o radu parlamenta, donetom 2009.
Foto: Mondo/ Goran Sivački Na njima je izraženo je i nezadovoljstvo nedolaskom dela opozicije, koja je na protestima samo, kako ocenjuju, deklarativno iznela zahteve, o kojima bi trebalo da se razgovara u parlamentu. Šef... »

Gojković: Parlament je mesto za dijalog, a ne ulica

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je danas da je parlament mesto za dijalog, a ne ulica, kao i da na ulici ne može o bilo čemu da se raspravlja.
Gojković je prenela medijima, nakon konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa, da je zaključeno da su nužne izmene i dopune Poslovnika kako bi omogućili bolji rad parlamenta u vremenu do redovnih izbora. "Veoma sam... »

Konsultacije kod maje Gojković: Parlament je mesto za dijalog, a ne ulica

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković poručila je danas da je parlament mesto za dijalog, a ne ulica, kao i da na ulici ne može o bilo čemu da se raspravlja.
Gojković je prenela medijima, nakon konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa, da je zaključeno da su nužne izmene i dopune Poslovnika kako bi omogućili bolji rad parlamenta u vremenu do redovnih izbora. "Veoma sam... »

Skupština Srbije: Završene konsultacije sa Majom Gojković, SzS nije bio na sastanku, a evo ko je došao

Blic pre 3 dana
Na poziv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković u Narodnoj skupštini danas su počele konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa o daljem radu parlamenta.
Njima, međutim, ne prisustvuju poslanici stranaka koje su deo opozicionog Saveza za Srbiju (SzS), kao ni poslanici Stranke moderne Srbije (SMS). Na konsultacije došli su Dragan Marković Palma (JS), Vjerica Radeta (SRS), Mira... »

Gojković razgovarala sa predstavnicima poslaničkih grupa: Evo ko je od opozicije bojkotovao sastanak, a ko je ipak došao (foto)

Telegraf pre 3 dana
Na sastanku je zaključeno da su nužne izmene i dopune Poslovnika kako bi omogućili bolji rad parlamenta u vremenu do redovnih izbora
Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković prenela je danas, nakon konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa, da je zaključeno da su nužne izmene i dopune Poslovnika kako bi omogućili bolji rad parlamenta u vremenu... »

Kolegijum u Skupštini Srbije bez predstavnika dela opozicije

N1 Info pre 3 dana
U Skupštini Srbije počeo je oko 10 časova kolegijum kome ne prisustvuju predstavnici dela opozicije.
Na kolegijum su, osim predstavnika vladajuće većine, došli zamenica šefa poslaničke gurpe Srpske radikalne stranke Vjerica Radeta i šef poslaničke grupe LDP- LSV-SDA Čedomir Jovanović. Sednici prisustvuju predstavnici vladajućih... »

U parlamentu počele konsultacije, bez predstavnika SzS

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Na poziv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković u Narodnoj skupštini danas su počele konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa o daljem radu parlamenta, u odsustvu predstavnika stranaka iz Saveza za Srbiju, kao i poslanika Moderne Srbije.
Na konsultacije došli su Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija, Vjerica Radeta iz Srpske radikalne stranke, Mira Petrović predstavnica PUPS-a, Milorad Mijatović iz SDPS-a, Aleksandar Martinović iz Srpske napredne stranke,... »

Skupština Srbije, počele konsultacije kod Maje Gojković: Evo ko je sve došao! Od predstavnika SzS nije niko

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Na poziv predsednice Skupštine Srbije Maje Gojković u Narodnoj skupštini danas su počele konsultacije sa predstavnicima poslaničkih grupa o daljem radu parlamenta, u odsustvu predstavnika stranaka iz Saveza za Srbiju, kao i poslanika Moderne Srbije. Na konsultacije došli su Dragan... »

Đurić: Dalje ruke od Srbije, lažovi

Dnevnik  pre 26 minuta  još 6 povezanih

Đilas osnovao stranku Slobode i pravde

Večernje novosti  pre 12 sati  još 1 povezana

Masakr u kafiću u Vera Kruzu

Mondo  pre 51 minut  još 5 povezanih
©2019 Netmark d.o.o.