Povezane vesti

Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima, dužnici zadovoljni

Glas Amerike pre 7 dana
Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, kojim je predviđeno da se preostali deo duga konvertuje u evre, da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto i da kamatna stopa bude ograničena na 3,4 odsto. Nakon... »

11.686.680.000 dinara: Ovoliko će nas sve koštati rešavanje problema zaduženih u švajcarcima

Telegraf pre 7 dana
16.800 građana koji su zaduženi u švajcarskim francima imaće mogućnost da reše ovaj finansijski problem
Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima ušao je danas, po hitnom postupku, u proceduru Skupštine Srbije. Predlog tog zakona je ranije danas usvojen u Vladi Srbije, a predviđa da se... »

SPAS ZA DUŽNIKE: Vlada usvojila zakon o konverziji kredita u švajcarskim francima

Moj Novi Sad pre 7 dana
Nacrt Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Republike Srbije.
Nakon toga, predlog zakona će biti upućen u skupštinsku proceduru. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se ovim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški... »

"Država je ovim zakonom otvorila Pandorinu kutiju iz koje će da izađu i korisnici kredita u evrima sa zahtevima": Kojim dužnicima ide na ruku leks specijalis?

Telegraf pre 7 dana
Nikakvi pregovori sa bankama nisu bili potrebni nakon stava Vrhovnog kasacionog suda, smatraju u Efektivi
Predlogom Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima predviđeno je da se preostali deo duga konvertuje u evre, da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto i da se kamatna stopa ograniči na... »

Vlada Srbije usvojila lex specialis o švicarcima: Otpisuje se 38 posto preostalog duga

Al Jazeera pre 7 dana
Preostali dug bit će umanjen nakon konverzije u evre, a kamatna stopa ograničena na 3,4 posto.
Vlada Srbije usvojila je predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima, kojim je predvideno je da se preostali deo duga konvertuje u evre, da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto... »

Vlada Srbije usvojila leks specijalis o 'švajcarcima'

Slobodna Evropa pre 7 dana
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada.
Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim leks specijalisom rešava problem koji postoji više od jedne decenije, kao i da su mu prethodili teški pregovori, ali da je pronađeno kompromisno rešenje. "Ovaj leks specijalis... »
©2019 Netmark d.o.o.