Povezane vesti

Vlada usvojila leks specijalis o švajcarcima, dužnici zadovoljni

Glas Amerike 16.04.2019
Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, kojim je predviđeno da se preostali deo duga konvertuje u evre, da iznos dobijen konverzijom bude umanjen za 38 odsto i da… »

11.686.680.000 dinara: Ovoliko će nas sve koštati rešavanje problema zaduženih u švajcarcima

Telegraf 16.04.2019
16.800 građana koji su zaduženi u švajcarskim francima imaće mogućnost da reše ovaj finansijski problem. Predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima ušao je danas, po hitnom postupku, u proceduru Skupštine… »

SPAS ZA DUŽNIKE: Vlada usvojila zakon o konverziji kredita u švajcarskim francima

Moj Novi Sad 16.04.2019
Nacrt Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Republike Srbije. Nakon toga, predlog zakona će biti upućen u skupštinsku proceduru. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se… »

"Država je ovim zakonom otvorila Pandorinu kutiju iz koje će da izađu i korisnici kredita u evrima sa zahtevima": Kojim…

Telegraf 16.04.2019
Nikakvi pregovori sa bankama nisu bili potrebni nakon stava Vrhovnog kasacionog suda, smatraju u Efektivi. Predlogom Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima predviđeno je da se preostali deo duga konvertuje u evre, da… »

Vlada Srbije usvojila lex specialis o švicarcima: Otpisuje se 38 posto preostalog duga

Al Jazeera 16.04.2019
Preostali dug bit će umanjen nakon konverzije u evre, a kamatna stopa ograničena na 3,4 posto. Vlada Srbije usvojila je predlog Zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima, kojim je predvideno je da se preostali deo duga… »

Vlada Srbije usvojila leks specijalis o 'švajcarcima'

Slobodna Evropa 16.04.2019
Nacrt zakona o konverziji stambenih kredita indeksiranih u švajcarskim francima usvojen je danas na sednici Vlade Srbije, nakon čega će biti upućen u skupštinsku proceduru, saopštila je Vlada. Ministar finansija Siniša Mali istakao je da se tim… »

Vesti dana »