Maturantkinja vranjske Gimnazija najbolja u informatici

Maturantkinja vranjske Gimnazija najbolja u informatici

Jug press pre 3 dana
VRANJE Učenica četvrtog razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju Jefimija Najdić osvojila je prvo mesto u kategoriji srednjoškolaca na takmičenju „RAF Challenge“ koje su organizovali Računarski fakultet i Društvo matematičara Srbije u Beogradu. Reč je o informatičkom takmičenju sa zadatim temama... »

Gimnazijalka iz Vranja najbolja na informatičkom takmičenju

Južne vesti pre 3 dana
Učenica 4. razreda Gimnazije "Bora Stanković" iz Vranja Jefimija Najdić svojim radom o kriptovalutama osvojila je prvo mesto na takmičenju "RAF Challenge 2019" u kategoriji srednjoškolaca.
Reč je o informatičkom takmičenju sa zadatim temama na kome pravo učešća imaju svi učenici srednjih škola iz Srbije, a vranjska gimnazijalka pobedu je ostvarila radom o kriptovalutama, njihovim tehničkim karakteristikama i... »

Jefimiji Najdić prva nagrada na informatičkom takmičenju ,,Raf Challenge 2019″

Jugmedia pre 3 dana
Učenica četvrtog razreda Gimnazije „Bora Stanković“ u Vranju Jefimija Najdić, osvojila je prvo mesto na informatičkom takmičenju RAF Challenge 2019, Računarskog fakulteta i Društva matematičara Srbije. Jefimija je ove godine svojim radom o kriptovalutama, njihovim tehničkim karakteristikama i... »

Jefimija osvojila prvu nagradu za rad o kriptovalutama

OK radio pre 4 dana
Jefimija Najdić, učenica 4. razreda Gimnazije „Bora Stanković“ iz Vranja osvojila je prvo mesto u kategoriji srednjoškolaca na takmičenju „RAF Challenge“ koje organizuju Računarski fakultet i Društvo matematičara Srbije.
Reč je o informatičkom takmičenju sa zadatim temama na kome pravo učešća imaju svi učenici srednjih škola iz Srbije. Jefimija Najdić je učestvovala sa svojim radom o kriptovalutama, njihovim tehničkim karakteristikama i... »
©2019 Netmark d.o.o.