Povezane vesti

Opoziciju ne interesuje dijalog, već samo vlast: Stefanović o odluci SzS

Telegraf pre 7 dana
Već su rekli da neće da pričaju sa Vučićem. Ne znam šta hoće - rekao je Stefanović
Opoziciju ne interesuje dijalog, već samo vlast, ocenjuje ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović i ističe da je Skupština Srbije jedino mesto gde su mogući razgovori vlasti i opozicije, ali da Savez za... »

Stefanović: Opoziciju ne interesuje dijalog, već vlast

Studio B pre 7 dana
Opoziciju ne interesuje dijalog, već samo vlast, ocenjuje ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović i ističe da je Skupština Srbije jedino mesto gde su mogući razgovori vlasti i opozicije, ali da Savez za Srbiju ne želi razgovore.
„Oni neće razgovor. Oni kažu „nećemo da razgovaramo sa Aleksandrom Vučićem, on mora da ode“, neće ni na izbore, ali treba (Vučić) da preda vlast“, rekao je Stefanović za Hepi televiziju. On kaže da je predsednik države pozvao... »

Stefanović: Opoziciju ne interesuje dijalog, već vlast

Večernje novosti pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović kaže da je Skupština Srbije jedino mesto gde su mogući razgovori vlasti i opozicije, ali da Savez za Srbiju ne želi razgovore
BEOGRAD - Opoziciju ne interesuje dijalog, već samo vlast, ocenjuje ministar unutrašnjih poslova i funkcioner SNS Nebojša Stefanović i ističe da je Skupština Srbije jedino mesto gde su mogući razgovori vlasti i opozicije, ali da... »
©2019 Netmark d.o.o.