Oko hrane nema kompromisa

Oko hrane nema kompromisa

RTS pre 7 dana
RTS: Oko hrane nema kompromisa
Srbija neće praviti kompromise kada je hrana u pitanju, pre svega zbog građana, kaže premijerka Ana Brnabić. Država nastavlja digitalizaciju agrara, a najavljuje i elektrifikaciju poljoprivrednog zemljišta. Kvalitet hrane kontrolisaće veći broj inspektora.
Akreditacijom nacionalne laboratorije za bezbednost hrane i izmenama zakona u toj oblasti konačno su se stekli uslovi za poboljšanje kvaliteta prehrambenih proizvoda, kažu nadležni. Njihovo sprovođenje na terenu garantovaće veći... »

Brnabić: Nema kompromisa za bezbednost namirnica

Večernje novosti pre 7 dana
Premijerka na konferenciji "Budućnost hrane - budućnost zdrave Srbije". Veliki uspeh otvaranja laboratorije za mleko
NEMA kompromisa kada je reč o bezbednosti hrane na tržištu Srbije. Vlada je ušla u reforme bezbednosti namirnica pre svega zbog građana Srbije i kvaliteta njihovog života, a ne zbog ispunjavanja normi i formalnog usklađivanja sa... »

Kurir TV Budućnost zdrave Srbije Ana Brnabić: Reforme u bezbednosti hrane sprovodimo pre svega zbog naših građana, zbog bezbednosti njihovih života!

Kurir pre 7 dana
Kompanija Adria Media Group organizuje konferenciju “Bezbednost hrane – Budućnost zdrave Srbije“ pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.
Važnost ove konferencije ogleda se u tome što ćemo prvi put predstaviti i zajedno sa svim akterima na tržištu prodiskutovati značaj novog zakona i uticaj na dalji ekonomski razvoj. Prezentovaćemo benefite otvaranja nacionalnih... »

Nedimović: Imamo kapacitet da se bavimo bezbednošću hrane

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Bezbednost hrane biće ove godine u fokusu Ministarstva poljopivrede, kako bismo otvorili poglavlje u pregovorima sa EU koje se odnosi na tu važnu oblast, izjavio je danas ministar poljoprivrede Branislav Nedimović .
Na otvaranju konferencije “Budućnost hrane - Budućnost zdrave Srbije”, Nedimović je rekao da Srbija sada ima kapacitet da se bavi bezbednošću hrane, jer je za to stvorila mehanizme. Istakao je važnost uspostavljanja Nacionalne... »

Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompomisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošacima na nasem tržištu.
Na otvaranju konferencije "Budućnost hrane - Budućnost zdrave Srbije", Brnabić je naglasila da vlada sprovodi reforme u oblasti bezbebnosti hrane pre svega zbog građana Srbije i kvaliteta njihovog života, a ne zbog ispunjavanja... »

Brnabić: Nema kompromisa oko pitanja bezbednosti hrane na našem tržištu

Blic pre 7 dana
U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompomisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošacima na nasem tržištu. Na otvaranju konferencije "Budućnost hrane - Budućnost zdrave Srbije",... »

Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane

Mondo pre 7 dana
U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompomisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošacima na našem tržištu.
Na otvaranju konferencije "Budućnost hrane - Budućnost zdrave Srbije", Brnabić je naglasila da vlada sprovodi reforme u oblasti bezbebnosti hrane pre svega zbog građana Srbije i kvaliteta njihovog života, a ne zbog ispunjavanja... »

Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane

RTV pre 7 dana
RTV: Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane
BEOGRAD - U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompromisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošačima na našem tržištu.
Na otvaranju konferencije "Budućnost hrane - Budućnost zdrave Srbije", Brnabić je naglasila da vlada sprovodi reforme u oblasti bezbednosti hrane pre svega zbog građana Srbije i kvaliteta njihovog života, a ne zbog ispunjavanja... »
©2019 Netmark d.o.o.