Povezane vesti

Oko hrane nema kompromisa

RTS 16.04.2019
Srbija neće praviti kompromise kada je hrana u pitanju, pre svega zbog građana, kaže premijerka Ana Brnabić. Država nastavlja digitalizaciju agrara, a najavljuje i elektrifikaciju poljoprivrednog zemljišta. Kvalitet hrane kontrolisaće veći broj… »

Brnabić: Nema kompromisa za bezbednost namirnica

Večernje novosti 16.04.2019
Premijerka na konferenciji "Budućnost hrane - budućnost zdrave Srbije". Veliki uspeh otvaranja laboratorije za mleko. NEMA kompromisa kada je reč o bezbednosti hrane na tržištu Srbije. Vlada je ušla u reforme bezbednosti namirnica pre svega zbog… »

Kurir TV Budućnost zdrave Srbije Ana Brnabić: Reforme u bezbednosti hrane sprovodimo pre svega zbog naših građana, zbog…

Kurir 16.04.2019
Kompanija Adria Media Group organizuje konferenciju “Bezbednost hrane – Budućnost zdrave Srbije“ pod pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Važnost ove konferencije ogleda se u tome što ćemo prvi put predstaviti… »

Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane

RTV 16.04.2019
BEOGRAD - U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompromisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošačima na našem tržištu. Na… »

Brnabić: Nema kompromisa oko pitanja bezbednosti hrane na našem tržištu

Blic 16.04.2019
U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompomisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošacima na nasem tržištu. Na otvaranju… »

Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane

Dnevnik 16.04.2019
BEOGRAD: U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompomisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošacima na nasem tržištu. Na… »

Nedimović: Imamo kapacitet da se bavimo bezbednošću hrane

Dnevnik 16.04.2019
BEOGRAD: Bezbednost hrane biće ove godine u fokusu Ministarstva poljopivrede, kako bismo otvorili poglavlje u pregovorima sa EU koje se odnosi na tu važnu oblast, izjavio je danas ministar poljoprivrede Branislav Nedimović . Na otvaranju konferencije… »

Brnabić: Nema kompromisa u bezbednosti hrane

Mondo 16.04.2019
U bezbednosti hrane na tržištu Srbije ne sme da bude kompomisa, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da se Vlada Srbije na sistemski način bavi bezbednošću namirnica koje su dostupne potrošacima na našem tržištu. Na otvaranju… »

Vesti dana »