Povezane vesti

Vlada RS ne odustaje od spornih zakona, oko zgrade parlamenta policija

B92 16.04.2019
Banjaluka -- U Banjaluci je u toku sednica Narodne skupštine RS na kojoj se razmatraju nacrti izmena zakona o policiji i javnom redu i miru. Ispred skupštine policajci. Predstavnici međunarodne zajednice, civilnog sektora i novinarskih udruženja… »

Vlada RS ne odustaje od spornih zakona, oko zgrade parlamenta policija

Novi magazin 16.04.2019
U Banjaluci je u toku sednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS) na kojoj se razmatraju nacrti izmena zakona o policiji i javnom redu i miru, bez obzira na to što su predstavnici međunarodne zajednice, civilnog sektora i novinarskih udruženja… »

Haos u skupštini: Stanivuković fotografisao ministra policije, Čubrilović zabranio poslanicima da upotrebljavaju reč…

Blic 16.04.2019
Poslanik PDP Draško Stanivuković uslikao je ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača tokom žustre rasprave da li Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru treba biti uvršten na dnevni red četvrte redovne sednice Narodne… »

„Nema ništa sporno“ Lukač poručio da neće povući zakone iz procedure

Blic 16.04.2019
Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković zatražio je da se Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru i Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima povuče sa dnevnog… »

Počela sednica Narodne skupštine RS: Zakoni o policiji i o javnom redu i miru ostaju na dnevnom redu

Večernje novosti 16.04.2019
Početak rasprave o dnevnom redu 4. redovne sednice Narodne skupštine RS, koja je počela u utorak, izazvao je raspravu između poslanika PDP-a Draška Stanivukovića i ministra unutrašnjih psolova RS Dragana Lukača. Početak rasprave o dnevnom redu 4… »

Nezadovoljni borci Vojske RS protestvuju ispred Narodne skupštine RS

Blic 16.04.2019
Grupa od 30-ak nezadovoljnih boraca Vojske Republike Srpske (VRS) pokušala je jutros doći pred Narodnu skupštinu RS ali ih je u tome sprečila policija. Nakon toga oni su se povukli preko puta NS RS gde i dalje stoje. Reč je o članovima novoosnovanog… »

Vesti dana »