Povezane vesti

Vlada RS ne odustaje od spornih zakona, oko zgrade parlamenta policija

B92 pre 3 dana
B92: Vlada RS ne odustaje od spornih zakona, oko zgrade parlamenta policija
Banjaluka -- U Banjaluci je u toku sednica Narodne skupštine RS na kojoj se razmatraju nacrti izmena zakona o policiji i javnom redu i miru. Ispred skupštine policajci.
Predstavnici međunarodne zajednice, civilnog sektora i novinarskih udruženja zatražili su ranije da ti zakoni budu odbačeni jer nisu u skladu sa evropskim standardima. Nacrt izmena i dopuna Zakona o policiji predviđa uvođenje... »

Vlada RS ne odustaje od spornih zakona, oko zgrade parlamenta policija

Novi magazin pre 3 dana
U Banjaluci je u toku sednica Narodne skupštine Republike Srpske (RS) na kojoj se razmatraju nacrti izmena zakona o policiji i javnom redu i miru, bez obzira na to što su predstavnici međunarodne zajednice, civilnog sektora i novinarskih udruženja zatražili da oni budu odbačeni jer nisu u skladu sa evropskim standardima.
Nacrt izmena i dopuna Zakona o policiji predviđa uvođenje rezervnog sastava policije, što je izazvalo reakcije međunarodne zajednice i stranaka iz Federacije BiH, dok se izmenama Zakona o javnom redu i miru zabranjuje... »

„Nema ništa sporno“ Lukač poručio da neće povući zakone iz procedure

Blic pre 3 dana
Poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske Draško Stanivuković zatražio je da se Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru i Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o policiji i unutrašnjim poslovima povuče sa dnevnog reda NS RS. On je tokom rasprave o predloženom... »

Haos u skupštini: Stanivuković fotografisao ministra policije, Čubrilović zabranio poslanicima da upotrebljavaju reč “dragi”

Blic pre 3 dana
Poslanik PDP Draško Stanivuković uslikao je ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača tokom žustre rasprave da li Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnom redu i miru treba biti uvršten na dnevni red četvrte redovne sednice Narodne skupštine RS. – Evo, izvadio sam telefon i slikam.... »

Počela sednica Narodne skupštine RS: Zakoni o policiji i o javnom redu i miru ostaju na dnevnom redu

Večernje novosti pre 3 dana
Početak rasprave o dnevnom redu 4. redovne sednice Narodne skupštine RS, koja je počela u utorak, izazvao je raspravu između poslanika PDP-a Draška Stanivukovića i ministra unutrašnjih psolova RS Dragana Lukača
Početak rasprave o dnevnom redu 4. redovne sednice Narodne skupštine RS, koja je počela u utorak, izazvao je raspravu između poslanika PDP-a Draška Stanivukovića i ministra unutrašnjih psolova RS Dragana Lukača. Stanivuković je... »

Nezadovoljni borci Vojske RS protestvuju ispred Narodne skupštine RS

Blic pre 3 dana
Grupa od 30-ak nezadovoljnih boraca Vojske Republike Srpske (VRS) pokušala je jutros doći pred Narodnu skupštinu RS ali ih je u tome sprečila policija. Nakon toga oni su se povukli preko puta NS RS gde i dalje stoje. Reč je o članovima novoosnovanog Štaba nezadovoljnih boraca VRS, koji su najavili... »
©2019 Netmark d.o.o.