Povezane vesti
"Zatrovani smo mržnjom": Ne prestaju skandalozni komentari mnogih Srba na jeziv požar u Notr Damu
Telegraf 16.04.2019
- Naša mržnja je u stvari jedna apsurdna strast, a tamo gde vlada mržnja nema sposobnosti za razumevanje - objašnjava sociolog Ratko Božović za Telegraf.rs reakcije ljudi posle katastroofe u Parizu. - Plakao sam i ja kad su mi šiptari zapalili kuću, sve… »
"Gorele su i naše crkve, ali pravi Srbin se nikada ne raduje tuđoj nesreći!" Nikola Rokvić očitao bukvicu ljudima koji šire…
Telegraf 16.04.2019
- Velika većina tuguje zbog velikog gubitka... Gorele su i naše crkve, dobro znamo kakav je to osećaj... Budimo ljudi! - poručio je Nikola. U ponedeljak, 15. aprila, zapalila se jedna od najlepših istorijskih katedrala na svetu - Notr Dam u Parizu, a… »
Vesti dana »

(Video) "za njih je to parče krpe, za nas je svetinja" Ministarka Mesarović učestvovala u farbanju srpske trobojke, evo koja je njena ključna poruka
Dnevnik pre 2 satajoš 35 povezanih

Urušile se zgrade u Turskoj, spasioci traže zatrpane! Obustavljen avio-saobraćaj - izdato hitno upozorenje građanima
Alo pre 17 minutajoš 22 povezane

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i zahtevi za učešćem Ukrajine
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 62 povezane

Održana izložba fotografija u Bačkom Petrovcu, okupljeni građani se razišli
Insajder pre 6 minutajoš 17 povezanih