Povezane vesti
"Mnogo mi je teško, nemam snage da izađem iz kuće": Marko Miljković ni ne sluti kroz šta prolazi njegova majka dok je on u…
Blic 16.04.2019
U rijalitiju "Zadruga" juče je nastala prava drama! Naime, Luna Đogani je pobesnela zbog Branislava Radonića Brendona, koji joj nije kupio slatkiše u prodavnici, a sve to je bila samo kap koja je prelila čašu. Mlada blogerka već danima ima problem… »
Teško mi je što su se uopšte smuvali, njihov odnos je bolestan: Majka Marka Miljkovića utučena zbog sinovljeve veze sa…
Kurir 16.04.2019
Majka Marka Miljkovića nije oduševljena vezom njenog sina i Lune Đogani, koji se u poslednje vreme sve više svađaju. Ona kaže da je razočarana i utučena, kao i da ne može ni iz dvorišta da izađe. "Mnogo mi je teško. Teško mi je što je… »
Vesti dana »

FDU u blokadi: Ptičica dojavljuje da se gase sve mreže u Beogradu
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 57 povezanih

Studenti u blokadi i građani koji ih podržavaju pristižu u centar Beograda pred protest
RTV pre 54 minutajoš 102 povezane

(Video) Ovako je uhapšen muškarac koji je udario: Bmw-om tri osobe u Žarkovu Određeno mu zadržavanje, tereti se za izazivanje opšte opasnosti
Blic pre 2 satajoš 32 povezane

Beograd preplavljen ljudima, na ulicama više stotina hiljada onih koji protestvuju
Nova ekonomija pre 1 satjoš 39 povezanih

Britanski premijer traži pritisak na Putina! "Moramo da jačamo Ukrajinu"
Kurir pre 49 minutajoš 23 povezane