Povezane vesti
"Mnogo mi je teško, nemam snage da izađem iz kuće": Marko Miljković ni ne sluti kroz šta prolazi njegova majka dok je on u…
Blic 16.04.2019
U rijalitiju "Zadruga" juče je nastala prava drama! Naime, Luna Đogani je pobesnela zbog Branislava Radonića Brendona, koji joj nije kupio slatkiše u prodavnici, a sve to je bila samo kap koja je prelila čašu. Mlada blogerka već danima ima problem… »
Teško mi je što su se uopšte smuvali, njihov odnos je bolestan: Majka Marka Miljkovića utučena zbog sinovljeve veze sa…
Kurir 16.04.2019
Majka Marka Miljkovića nije oduševljena vezom njenog sina i Lune Đogani, koji se u poslednje vreme sve više svađaju. Ona kaže da je razočarana i utučena, kao i da ne može ni iz dvorišta da izađe. "Mnogo mi je teško. Teško mi je što je… »
Vesti dana »

uživo PROTEST STUDENATA U BLOKADI Prvi sat skupa protekao mirno, pojačano obezbeđenje oko Skupštine
Euronews pre 6 minutajoš 64 povezane

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone iz više pravaca se slivaju u centar grada, glavna bina na Trgu Slavija, pročitani studentski zahtevi
RTS pre 6 minutajoš 112 povezane

MUP: Određeno zadržavanje osumnjičenom da je u Žarkovu automobilom oborio tri osobe
RTV pre 3 satajoš 36 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI Zelenski: Pitanje teritorije u ukrajinskom ratu sa Rusijom je "komplikovano"
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih