Povezane vesti
Brutalni komentar vedrane Rudan o požaru u Notr damu: Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i ostalim…
Kurir 16.04.2019
Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici tekst posvećen požaru koji je sinoć zahvatio parisku katedralu Notr Dam. Njenu kolumnu prenosimo u celosti: "U Parizu je u plamenu nestao toranj Notre-Dame… »
Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i ostalim spaljenim zemljama!
Alo 16.04.2019
Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici tekst posvećen požaru koji je sinoć zahvatio parisku katedralu Notr Dam. Njenu kolumnu prenosimo u celosti: - U Parizu je u plamenu nestao toranj Notr-Dam… »
"Je*e mi se za njihov srušeni toranj, oni ubijaju decu bombama": Skandalozan tekst Vedrane Rudan o požaru u Notr Damu
Telegraf 16.04.2019
- Šta je Notr Dam? To je fenomenalna gotička, to je bila fenomenalna gotička katedrala. Dragulj u kruni koja krasi glavu Zapada - napisala je hrvatska književnica. Hrvatska književnica Vedrana Rudan oglasila se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu povodom… »
Vesti dana »
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put – očekuju se ledena kiša i sneg
Nova pre 1 satjoš 61 povezana
Monekeovo samopuzdanje poraslo do neba: "Očekujem nas na Fajnal-foru!"
Sportske.net pre 6 minutajoš 60 povezanih
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 59 povezanih
Ambasador u Švajcarskoj za RTS: Troje državljana Srbije povređeno u požaru, jedan se vodi kao nestao
RTS pre 6 minutajoš 19 povezanih