Povezane vesti

Brutalni komentar vedrane Rudan o požaru u Notr damu: Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i…

Brutalni komentar vedrane Rudan o požaru u Notr damu: Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i…

Kurir 16.04.2019
Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici tekst posvećen požaru koji je sinoć zahvatio parisku katedralu Notr Dam. Njenu kolumnu prenosimo u celosti: "U Parizu je u plamenu nestao toranj Notre-Dame… »
Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i ostalim spaljenim zemljama!

Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i ostalim spaljenim zemljama!

Alo 16.04.2019
Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici tekst posvećen požaru koji je sinoć zahvatio parisku katedralu Notr Dam. Njenu kolumnu prenosimo u celosti: - U Parizu je u plamenu nestao toranj Notr-Dam… »
"Je*e mi se za njihov srušeni toranj, oni ubijaju decu bombama": Skandalozan tekst Vedrane Rudan o požaru u Notr Damu

"Je*e mi se za njihov srušeni toranj, oni ubijaju decu bombama": Skandalozan tekst Vedrane Rudan o požaru u Notr Damu

Telegraf 16.04.2019
- Šta je Notr Dam? To je fenomenalna gotička, to je bila fenomenalna gotička katedrala. Dragulj u kruni koja krasi glavu Zapada - napisala je hrvatska književnica. Hrvatska književnica Vedrana Rudan oglasila se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu… »

Vesti dana »