Повезане вести
Брутални коментар ведране Рудан о пожару у Нотр даму: Је*е ми се што се у Паризу срушио торањ, ко плаче над Либијом и осталим…
Курир 16.04.2019
Хрватска списатељица и колумнисткиња Ведрана Рудан објавила је на својој службеној страници текст посвећен пожару који је синоћ захватио париску катедралу Нотр Дам. Њену колумну преносимо у целости: "У Паризу је у пламену… »
Је*е ми се што се у Паризу срушио торањ, ко плаче над Либијом и осталим спаљеним земљама!
Ало 16.04.2019
Хрватска списатељица и колумнисткиња Ведрана Рудан објавила је на својој службеној страници текст посвећен пожару који је синоћ захватио париску катедралу Нотр Дам. Њену колумну преносимо у целости: - У Паризу је у пламену… »
"Је*е ми се за њихов срушени торањ, они убијају децу бомбама": Скандалозан текст Ведране Рудан о пожару у Нотр Даму
Телеграф 16.04.2019
- Шта је Нотр Дам? То је феноменална готичка, то је била феноменална готичка катедрала. Драгуљ у круни која краси главу Запада - написала је хрватска књижевница. Хрватска књижевница Ведрана Рудан огласила се на свом званичном… »
Вести дана »
Скуп подршке Дијани Хрки и вечерас у Новом Саду, грађани Земуна пешаче до Народне скупштине
Машина пре 37 минутајош 75 повезаних
Вучић: Неће се догодити да грађани у кантицама купују бензин
Нова економија пре 4 сатијош 29 повезаних
Прве речи Новака Ђоковић после пласмана у полуфинале Атине: "Напорна битка, једно је одлучило..."
Телеграф пре 32 минутајош 35 повезаних