Povezane vesti
Brutalni komentar vedrane Rudan o požaru u Notr damu: Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i ostalim…
Kurir 16.04.2019
Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici tekst posvećen požaru koji je sinoć zahvatio parisku katedralu Notr Dam. Njenu kolumnu prenosimo u celosti: "U Parizu je u plamenu nestao toranj Notre-Dame… »
Je*e mi se što se u Parizu srušio toranj, ko plače nad Libijom i ostalim spaljenim zemljama!
Alo 16.04.2019
Hrvatska spisateljica i kolumnistkinja Vedrana Rudan objavila je na svojoj službenoj stranici tekst posvećen požaru koji je sinoć zahvatio parisku katedralu Notr Dam. Njenu kolumnu prenosimo u celosti: - U Parizu je u plamenu nestao toranj Notr-Dam… »
"Je*e mi se za njihov srušeni toranj, oni ubijaju decu bombama": Skandalozan tekst Vedrane Rudan o požaru u Notr Damu
Telegraf 16.04.2019
- Šta je Notr Dam? To je fenomenalna gotička, to je bila fenomenalna gotička katedrala. Dragulj u kruni koja krasi glavu Zapada - napisala je hrvatska književnica. Hrvatska književnica Vedrana Rudan oglasila se na svom zvaničnom Fejsbuk profilu povodom… »
Vesti dana »

Ekstremni toplotni talas u Srbiji sa temperaturama do 43 stepena i najavljenim osveženjem
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 54 povezane

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 21 povezana

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 14 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 27 povezanih

Državna pomoć poljoprivrednim gazdinstvima stradalim u požaru maksimalno 1,5 miliona dinara
Morava info pre 35 minutajoš 9 povezanih