Povezane vesti
Bez vode deo Rumenačkog puta
Dnevnik 17.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti deo Rumenačkog puta (od kružnog toka do groblja). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena. Zbog radova na… »
Deo Satelita u četvrtak osam sati bez vode
Moj Novi Sad 17.04.2019
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, bez vode će u četvrtak, 18. aprila od 8 do 16 sati biti ulice Stevana Momčilovića broj 2, Đorđa Кrstića, Isidore Sekulić i Stevana Petrovića Brila. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Sutra deo Novog Sada bez vode
Dnevnik 17.04.2019
Sutra, 18. aprila, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti ulice Stevana Momčilovića br. 2, Đorđa Krstića, Isidore Sekulić i Stevana Petrovića Brila. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Deo Rumenačkog puta bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti deo Rumenačkog puta – od kružnog toka do groblja. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Deo Veternika bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.04.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Ulica Milice Rakić u Veterniku. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena.… »
Vesti dana »
AFP povodom blokade mostova u Novom Sadu: Gnev u Srbiji protiv korupcije
Beta pre 23 minutajoš 63 povezane
AP: Pad nadstrešnice izazvao široki antikorupcijski pokret i višemesečne ulične proteste u Srbiji
Beta pre 1 satjoš 44 povezane
Hamas oslobodio trojicu talaca, Izrael Palestince iz svojih zatvora na osnovu sporazuma o primirju
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih