Povezane vesti

NUNS: Pojedini mediji demonstrirali primitivizam u slučaju Notr Dam

NUNS: Pojedini mediji demonstrirali primitivizam u slučaju Notr Dam

Danas 17.04.2019
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) osudilo je danas pojedine medije u Srbiji koji su povodom požara u pariskoj katedrali Notr Dam po oceni NUNS-a, „demonstrirali primitivizam, neprofesionalnost i nepoštovanje novinarske etike i kulture“… »
"To nije Srbija koju sam upoznao": Ambasador Francuske o pisanju pojedinih srpskih medija o Notr Damu

"To nije Srbija koju sam upoznao": Ambasador Francuske o pisanju pojedinih srpskih medija o Notr Damu

Blic 17.04.2019
Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni ocenio je da je skandalozno pisanje pojedinih srpskih medija o požaru u Notr Damu. On je ocenio da je skandalozno pisanje o požaru kao o kazni zbog postavljanja zastave Kosova u toj katedrali na… »

Blic 17.04.2019
Ambasador Francuske u Srbiji Frederik Mondoloni ocenio je da je skandalozno pisanje pojedinih srpskih medija o požaru u Notr Damu. On je ocenio da je skandalozno pisanje o požaru kao o kazni zbog postavljanja zastave Kosova u toj katedrali na… »

Vesti dana »