Повезане вести
НУНС: Поједини медији демонстрирали примитивизам у случају Нотр Дам
Данас 17.04.2019
Независно удружење новинара Србије (НУНС) осудило је данас поједине медије у Србији који су поводом пожара у париској катедрали Нотр Дам по оцени НУНС-а, „демонстрирали примитивизам, непрофесионалност и непоштовање новинарске… »
"То није Србија коју сам упознао": Амбасадор Француске о писању појединих српских медија о Нотр Даму
Блиц 17.04.2019
Амбасадор Француске у Србији Фредерик Мондолони оценио је да је скандалозно писање појединих српских медија о пожару у Нотр Даму. Он је оценио да је скандалозно писање о пожару као о казни због постављања заставе Косова у тој… »
"То није Србија коју сам упознао": Амбасадор Француске о писању појединих српских медија о Нотр Даму
Блиц 17.04.2019
Амбасадор Француске у Србији Фредерик Мондолони оценио је да је скандалозно писање појединих српских медија о пожару у Нотр Даму. Он је оценио да је скандалозно писање о пожару као о казни због постављања заставе Косова у тој… »
Вести дана »
Број жртава земљотреса у Венецуели порастао на 1.943, повређено скоро 11.000 људи
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 29 повезаних
(ВИДЕО) Активисти ЗЛФ-а облепили новопостављену скулптуру теразија на Теразијама
Н1 Инфо пре 1 сатјош 39 повезаних
Боровић: Очекивао сам реакцију ТОК-а, опет ћемо имати предмет у коме ће Кокезу да заштити врх власти
Нова пре 3 сатајош 43 повезане