Povezane vesti

Četiri kilograma heroina u čarapama: U velikoj akciji policiije pao jedan od glavnih narko-bosova iz Bujanovca

Blic 17.04.2019
Albanac Vlasuf Haziri (58) uhapšen je u akciji policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodanja i stavljanje u promet opojnih droga. Kako saznajemo, kod Hazirija je otkriveno… »

Uspešna akcija MUP-a: Zaplenjeno četiri kilograma heroina

B92 17.04.2019
Policija je na području Bujanovca zaplenila četiri kilograma heroina i uhapsila 58-godišnjeg V.H. iz Velikog Trnovca zbog sumnje da je trgovao narkoticima. Policajci su drogu pronašli u mestu Breznica prilikom kontrole automobila "golf 5" koji se… »

Presečena heroinska veza iz Velikog Trnovca

Politika 17.04.2019
Pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su četiri kilograma heroina i uhapsili V.H. (1961) iz Velikog Trnovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Uhapšen zbog sumnje da je dilovao marihuanu

Dnevnik 17.04.2019
ZRENjANIN: Pripadnici zrenjaninske policije uhapsili su N. G. (33) iz okoline Zrenjanina, zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod osumnjičenog pronašla oko 63 grama… »

Pronađen heroin u "golfu"

RTS 17.04.2019
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su četiri kilograma heroina i uhapsili V. H. (1961) iz Velikog Trnovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

Zaplenjeno 4 kg heroina, uhapšena osoba iz Velikog Trnovca

Dnevnik 17.04.2019
BEOGRAD: Pripadnici MUP, službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su četiri kilograma heroina i uhapsili jednu osobu iz Velikog Trnovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u… »

Krio 4 kilograma heroina u čarapama: Policija uhapsila muškarca iz Velikog Trnovca

Kurir 17.04.2019
Pripadnici MUP, službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su četiri kilograma heroina i uhapsili jednu osobu iz Velikog Trnovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet… »

Uhapšen zbog 4 kilograma heroina

RTV 17.04.2019
VRANJE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su 4 kilograma heroina i uhapsili V.H. (1961) iz Velikog Trnovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena… »

Policija zaplenila četiri kilograma heroina kod Bujanovca, uhapšena jedna osoba

Novi magazin 17.04.2019
Policija je na području Bujanovca zaplenila četiri kilograma heroina i uhapsila 58-godišnjeg V.H. iz Velikog Trnovca zbog sumnje da je trgovao narkoticima, saopštio je danas MUP. Policajci su drogu pronašli u mestu Breznica prilikom kontrole… »

Uhapšen sa četiri kilograma heroina

Večernje novosti 17.04.2019
Pripadnici MUP-a zaplenili su četiri kilograma heroina i uhapsili jednu osobu iz Velikog Trnovca, zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. BEOGRAD - Pripadnici MUP-a, službe za borbu protiv… »

Vesti dana »