Повезане вести

Стравичан злочин код Братунца отац усмртио петомесечног сина: Убио сам бебу јер ме нервирао плач

Стравичан злочин код Братунца отац усмртио петомесечног сина: Убио сам бебу јер ме нервирао плач

Вечерње новости 17.04.2019
Зоран Милошевић (28) из села Загони у налету беса, беби нанео повреде главе бацивши је на кауч. Има психичких проблема. ЗОРАН Милошевић (28), из села Загони, код Братунца, ухапшен је због сумње да је убио свог петомесечног сина… »
Отац монструм признао да је убио бебу зато што га је иритирао плач

Отац монструм признао да је убио бебу зато што га је иритирао плач

Блиц 17.04.2019
Зоран Милошевић (28) током испитивања у Тужилаштву и полицији признао је да је убио свог петомесечног сина, јер га је иритарало то што је плакао, ексклузивно сазнаје Српскаинфо. Према нашим сазнањима, њему је данас одређен и… »
Хорор у Братунцу: Отац монструм бацио бебу на кревет, дете преминуло од тешких повреда

Хорор у Братунцу: Отац монструм бацио бебу на кревет, дете преминуло од тешких повреда

Телеграф 17.04.2019
Након тога тужилац је издао наредбу за хапшење несавесног оца. Братунчанин З. М. (28) ухапшен је због сумње да је пре месец дана убио своју бебу. Према сазнањима медија отац је кобног дана, бебу стару свега неколико месеци… »
Ухапшен мушкарац у Братунцу који је убио своју бебу

Ухапшен мушкарац у Братунцу који је убио своју бебу

Нови магазин 17.04.2019
Двадесетосмогодишњи З. М. из Братунца ухапшен је због сумње да је 24. марта убио своје новорођено дете, објавили су бањалучки медији. Отац је бебу стару свега неколико месеци бацио на кревет, од чега је новорођенче задобило… »
Ужас у братунцу: Отац убио своју бебу

Ужас у братунцу: Отац убио своју бебу

Блиц 17.04.2019
Братунчанин З. М. (28) ухапшен је због сумње да је пре месец дана убио своју бебу, сазнаје Српскаинфо. У ПУ Зворник у појаснили да је полицијској станици Братунац 24. марта пријављено да је у здравствену установу примљена беба… »
Отац монструм ухапшен у Братунцу: Крвнички бацио бебу на кревет, дете од повреда преминуло

Отац монструм ухапшен у Братунцу: Крвнички бацио бебу на кревет, дете од повреда преминуло

Курир 17.04.2019
Братунчанин З. М. (28) ухапшен је због сумње да је пре месец дана убио своју бебу. Према сазнањима медија отац је кобног дана бебу стару свега неколико месеци бацио на кревет. Од удара беба је задобила тешке повреде и превезена… »
Отац убио своју бебу!

Отац убио своју бебу!

Ало 17.04.2019
Беба је услед задобијених повреда преминула. Братунчанин З. М. (28) ухапшен је због сумње да је пре месец дана убио своју бебу, сазнаје Српскаинфо. У ПУ Зворник у појаснили да је полицијској станици Братунац 24. марта… »

Вести дана »