Povezane vesti
Stanija vrelo plesala u tangama oko šipke, a Doroteu je pre neki dan isprozivala zbog sličnog performansa!
Press 17.04.2019
Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Marijana Zonjić ali i Stanija Dobrojević sinoć su odlučile da se skinu u kupaći kostim i vrelo igraju u bazenu. Foto:puls Naime, njih tri su se ludo zabavljale plešući, a u jednom trenutku su se uhvatile za šipku u… »
STANIJA KO OD MAJKE ROĐENA ŠETALA KROZ KUĆU: Ja sam BIG MAMA! Dođite starletice moje!
Svet & Skandal 17.04.2019
Svi zadrugari, ali i javnost bili su upućeni u žestoki sukob koji je nastao između Stanije Dobrojević i Dorotee Jovanović. Na stvaranje tenzije između njih dve najviše je uticao video klip u kojem se jasno vidi kako mlada dvadesetogodišnjakinja igra u… »
Vesti dana »

Najnovije informacije o povređenima kod Sremske Mitrovice: Oglasili se iz bolnice, osam putnika autobusa i dalje na Intenzivnoj nezi
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih

Uglavnom oblačno, posle podne razvedravanje, temperature do 17 stepeni
RTV pre 51 minutajoš 15 povezanih

"Željko Obradović nije bio zadovoljan, znači da smo dobro radili" Trener Baskonije otvorio dušu posle poraza od Partizana: "Evroliga nikoga ne čeka"
Kurir pre 10 minutajoš 9 povezanih

Uživo Rusi su učinili nemoguće Na stotine vojnika u centru Pokrovska, ukrajinski vojnici se predaju!
Alo pre 31 minutajoš 7 povezanih

Republika srpska odlučila: Ana Trišić Babić biće predložena za v. d. predsednice RS
Kurir pre 2 satajoš 5 povezanih