Povezane vesti
Stanija vrelo plesala u tangama oko šipke, a Doroteu je pre neki dan isprozivala zbog sličnog performansa!
Press 17.04.2019
Maja Marinković, Aleksandra Subotić, Marijana Zonjić ali i Stanija Dobrojević sinoć su odlučile da se skinu u kupaći kostim i vrelo igraju u bazenu. Foto:puls Naime, njih tri su se ludo zabavljale plešući, a u jednom trenutku su se uhvatile za… »
STANIJA KO OD MAJKE ROĐENA ŠETALA KROZ KUĆU: Ja sam BIG MAMA! Dođite starletice moje!
Svet & Skandal 17.04.2019
Svi zadrugari, ali i javnost bili su upućeni u žestoki sukob koji je nastao između Stanije Dobrojević i Dorotee Jovanović. Na stvaranje tenzije između njih dve najviše je uticao video klip u kojem se jasno vidi kako mlada dvadesetogodišnjakinja… »
Zadruga 2: Polugole zadrugarke uletele u kazino ali šta očekivati drugo od njih... (VIDEO)
Svet plus 17.04.2019
Niko nije mogao da veruje šta rade pred kamerama rijalitija "Zadruga 2"! Polugole zadrugarke uletele u kazino ali šta očekivati drugo od njih... Komentari usijali internet! Valjda su pojedini očekivali da rijaliti učesnice pletu džempere, mese hleb… »
Vesti dana »
Ministarka pravde: Današnje okupljanje ispred Palate pravde pokušaj uticaja na rad tužilaštva
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih
Gasprom pod blokadom SAD: Šta su sekundarne sankcije koje se navode uz NIS
Forbes pre 43 minutajoš 69 povezanih
Firmi koja je vršila nadzor na železničkoj stanici u Novom Sadu produžen ugovor
Vreme pre 5 satijoš 8 povezanih