Povezane vesti

Trgovinski rat SAD i EU trgovinski rat EU i SAD: Briselski pomfrit bez američkog kečapa

Večernje novosti 17.04.2019
EU spremila carine na 20 milijardi dolara vredne proizvode iz SAD. Na listi sušeno voće, traktori, helikopteri, konzole za video-igre. ULjE na vatru već rasplamsalog trgovinskog rata između saveznika sa dve strane Atlantika, SAD i EU, u sredu je dolio… »

EU: otkrila na koju robu iz SAD vrednu 20 milijardi uvodi carine

Blic 17.04.2019
Evropska unija će u odgovor na sukob oko "Boinga" i "Erbasa" sa SAD uvesti carine na američku robu vrednu 20 milijardi dolara. Među proizvodima na koje se uvode carine biće prehrambeni proizvodi poput smrznute ribe, morskih plodova, citrusa, kečapa… »

EU preti carinama na uvoz američkih proizvoda vrednih 20 milijardi dolara

Danas 17.04.2019
Evropska unija je sastavila listu američkih proizvoda vrednih 20 milijardi dolara na koje bi mogla da uvede carine, u okviru spora zbog subvencionisanja avionske industrije, saopštila je danas Evropska komisija. Komisija je navela da bi EU od početka… »

EU preti carinama na američke proizvode!

Mondo 17.04.2019
Evropska unija je sastavila listu američkih proizvoda vrednih 20 milijardi dolara na koje bi mogla da uvede carine, u okviru spora zbog subvencionisanja avionske industrije, saopštila je danas Evropska komisija. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Komisija… »

Evropska unija uvodi tarife na američku robu vrednu 20 milijardi dolara

Nova ekonomija 17.04.2019
Evropska unija odlučila je da uvede tarife na američku robu vrednu 20 milijardi dolara. Kako prenose inostrani mediji, među proizvodima na koje se uvode carine biće prehrambeni proizvodi poput kafe, čokolade, razne vrste orašastog voća, smrznute… »

Propali pregovori: EU uvodi tarife na američku robu vrednu 20 milijardi

Vesti online 17.04.2019
Sukob oko "Boinga" i "Erbasa" je kulminirao, pa je Evropska unija odlučila da uvede tarife na američku robu vrednu 20 milijardi dolara. Kako prenose inostrani mediji, među proizvodima na koje se uvode carine biće prehrambeni proizvodi poput kafe… »

EU: Tarife na američku robu vrijednu 20 milijardi dolara

Al Jazeera 17.04.2019
Evropska komisija je objavila popis proizvoda iz SAD-a na koje bi, kao odgovor na američke subvencije Boeingu, mogla uvesti carine. Evropska komisija je objavila popis proizvoda iz Sjedinjenih Američkih Država na koje bi Evropska unija, kao odgovor na… »

EU uvodi tarife na 20 milijardi dolara vredne proizvode iz SAD?

RTV 17.04.2019
BRISEL - Evropska komisija objavila je danas listu američkih proizvoda u vrednosti od 20 milijardi dolara na koje bi mogla uvesti tarife u sklopu spora oko američkog subvencionisanja Boinga. Na listi Komisije, koja sadrži 11 stranica, nalaze se… »

Propali pregovori: EU uvodi tarife na američku robu vrednu 20 milijardi

B92 17.04.2019
Brisel -- Sukob oko "Boinga" i "Erbasa" je kulminirao, pa je Evropska unija odlučila da uvede tarife na američku robu vrednu 20 milijardi dolara. Kako prenose inostrani mediji, među proizvodima na koje se uvode carine biće prehrambeni proizvodi poput… »

Vesti dana »