Povezane vesti
Otkrila detalje iz svog života: "Danas sam voditeljka, a nekada sam skupljala čaše"
Blic 17.04.2019
Antoniju Blaće naša publika je upoznala dok je vodila popularni rijaliti "Veliki brat". Danas i dalje radi kao voditeljka, ali u Hrvatskoj. A osim toga sada je i producent. Antonija Blaće prvo je bila učesnica rijalitija, da bi danas mogla da se pohvali… »
Nikada neću zaboraviti kada sam skupljala čaše: Antonija Blaće priznala kako je postala voditeljka i poslala važnu poruku!
Kurir 17.04.2019
Antonija Blaće proslavila se kao voditeljka rijalitija "Veliki brat", a i sama je učestvovala u jednom, a sada otkriva kakav je bio njen put do uspeha. Ona je priznala koliko je život nepredvidiv, pa je podelila svoju životnu priču na društvenim mrežama… »
Vesti dana »

U Kragujevcu održan Veliki školski čas u čast stradalima tokom nemačke okupacije
N1 Info pre 56 minutajoš 28 povezanih

Sarkozi iza rešetaka: Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi danas odlazi na odsluženje pet godina zatvora
Večernje novosti pre 6 minutajoš 38 povezanih

Ledeni tuš za Zelenskog, na ovu teritoriju može odmah da zaboravi? Kako sada posle toliko prolivene krvi da kaže Ukrajincima šta mu je Tramp rekao
Alo pre 11 minutajoš 51 povezana

Ruski ekspert: Nove sankcije EU neće ostaviti Srbiju bez ruskog gasa
Radio 021 pre 1 satjoš 29 povezanih