Povezane vesti
Otkrila detalje iz svog života: "Danas sam voditeljka, a nekada sam skupljala čaše"
Blic 17.04.2019
Antoniju Blaće naša publika je upoznala dok je vodila popularni rijaliti "Veliki brat". Danas i dalje radi kao voditeljka, ali u Hrvatskoj. A osim toga sada je i producent. Antonija Blaće prvo je bila učesnica rijalitija, da bi danas mogla da se pohvali… »
Nikada neću zaboraviti kada sam skupljala čaše: Antonija Blaće priznala kako je postala voditeljka i poslala važnu poruku!
Kurir 17.04.2019
Antonija Blaće proslavila se kao voditeljka rijalitija "Veliki brat", a i sama je učestvovala u jednom, a sada otkriva kakav je bio njen put do uspeha. Ona je priznala koliko je život nepredvidiv, pa je podelila svoju životnu priču na društvenim mrežama… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na intenzivne pljuskove, grad i olujni vetar u Nišavskom okrugu i celoj Srbiji
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 43 povezane

Stigao novi jusein Bolt! "Razneo" je rivale u finalu trke na 100 metara na Svetskom prvenstvu u atletici! (video)
Večernje novosti pre 59 minutajoš 27 povezanih

Studio Live: Kad postane "normalno" da je policija na univerzitetu
N1 Info pre 43 minutajoš 13 povezanih

Jumko i Komrad platili 120.000 za prevoz radnika na skup naprednjaka u Vranjskoj Banji
Vranje news pre 7 satijoš 8 povezanih