Povezane vesti
Otkrila detalje iz svog života: "Danas sam voditeljka, a nekada sam skupljala čaše"
Blic 17.04.2019
Antoniju Blaće naša publika je upoznala dok je vodila popularni rijaliti "Veliki brat". Danas i dalje radi kao voditeljka, ali u Hrvatskoj. A osim toga sada je i producent. Antonija Blaće prvo je bila učesnica rijalitija, da bi danas mogla da se pohvali… »
Nikada neću zaboraviti kada sam skupljala čaše: Antonija Blaće priznala kako je postala voditeljka i poslala važnu poruku!
Kurir 17.04.2019
Antonija Blaće proslavila se kao voditeljka rijalitija "Veliki brat", a i sama je učestvovala u jednom, a sada otkriva kakav je bio njen put do uspeha. Ona je priznala koliko je život nepredvidiv, pa je podelila svoju životnu priču na društvenim mrežama… »
Vesti dana »
Lavrov o pregovorima na Aljasci: Vašington priznao ključne uzroke sukoba u Ukrajini
Sputnik pre 9 minutajoš 34 povezane
Ministarka rudarstva i energetike: Pri kraju proces registracije da Srbija može u Grčkoj da koristi kapacitete za LNG
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
MSP Srbije: Napadi Crne Gore na predsednika Srbije udarac za međudržavne odnose
Beta pre 9 minutajoš 18 povezanih
STIŽE NOVI TALAS NEVREMENA U SRBIJU Hitno se oglasio RHMZ, u naredna dva sata neka se sprema OVA TRI DELA ZEMLJA: Ali to nije sve, pravi haos kreće SUTRA
Blic pre 1 satjoš 19 povezanih
Tramp „veoma impresioniran“: Predsednik SAD sastankom u Sijevoj rezidenciji i bogatim radnim ručkom završio posetu Kini
Danas pre 1 satjoš 16 povezanih