Повезане вести

Муниб Ахметспахић осуђен на три године за ратовање у Сирији

Муниб Ахметспахић осуђен на три године за ратовање у Сирији

Слободна Европа 17.04.2019
Суд БиХ осудио је Муниба Ахметспахића на три године затвора за ратовање у Сирији, након што је прихватио споразум о признању кривње који је потписао с Тужилаштвом БиХ, извјештава БИРН БиХ а преноси Фена. "Вијеће је одлучило да… »
"САД сам свестан да сам изманипулисан": Ахметспахић осуђен на три године затвора због ратовања у Сирији

"САД сам свестан да сам изманипулисан": Ахметспахић осуђен на три године затвора због ратовања у Сирији

Блиц 17.04.2019
Суд БиХ осудио је Муниба Ахметспахића на три године затвора за ратовање у Сирији, након што је прихватио споразум о признању кривице који је потписао са Тужилаштвом БиХ. – Веће је одлучило да прихвати споразум и сматра га… »
Ахметспахићу три године затвора због ратовања у Сирији: Сад се каје и позива омладину да не следе његов пут

Ахметспахићу три године затвора због ратовања у Сирији: Сад се каје и позива омладину да не следе његов пут

Курир 17.04.2019
(Тањуг) - Државни суд у Сарајеву осудио је Муниба Ахметспахића на три године затвора за ратовање у Сирији, након што је прихватио споразум о признању кривице, који је потписао са Тужилаштвом БиХ. "Веће је одлучило да прихвати… »
Суд БиХ: Ахметспахићу три године затвора за ратовање у Сирији

Суд БиХ: Ахметспахићу три године затвора за ратовање у Сирији

Ал Јазеера 17.04.2019
Државни суд БиХ прихватио је споразум о признају кривице који је Ахметспахић потписао са Тужилаштвом БиХ. Државни суд Босне и Херцеговине осудио је Муниба Ахметспахића на три године затвора за ратовање у Сирији, након што је… »

Вести дана »