Povezane vesti

Munib Ahmetspahić osuđen na tri godine za ratovanje u Siriji

Munib Ahmetspahić osuđen na tri godine za ratovanje u Siriji

Slobodna Evropa 17.04.2019
Sud BiH osudio je Muniba Ahmetspahića na tri godine zatvora za ratovanje u Siriji, nakon što je prihvatio sporazum o priznanju krivnje koji je potpisao s Tužilaštvom BiH, izvještava BIRN BiH a prenosi Fena. "Vijeće je odlučilo da prihvati sporazum… »
"SAD sam svestan da sam izmanipulisan": Ahmetspahić osuđen na tri godine zatvora zbog ratovanja u Siriji

"SAD sam svestan da sam izmanipulisan": Ahmetspahić osuđen na tri godine zatvora zbog ratovanja u Siriji

Blic 17.04.2019
Sud BiH osudio je Muniba Ahmetspahića na tri godine zatvora za ratovanje u Siriji, nakon što je prihvatio sporazum o priznanju krivice koji je potpisao sa Tužilaštvom BiH. – Veće je odlučilo da prihvati sporazum i smatra ga zakonitim. Sud donosi… »
Ahmetspahiću tri godine zatvora zbog ratovanja u Siriji: Sad se kaje i poziva omladinu da ne slede njegov put

Ahmetspahiću tri godine zatvora zbog ratovanja u Siriji: Sad se kaje i poziva omladinu da ne slede njegov put

Kurir 17.04.2019
(Tanjug) - Državni sud u Sarajevu osudio je Muniba Ahmetspahića na tri godine zatvora za ratovanje u Siriji, nakon što je prihvatio sporazum o priznanju krivice, koji je potpisao sa Tužilaštvom BiH. "Veće je odlučilo da prihvati sporazum i smatra… »
Sud BiH: Ahmetspahiću tri godine zatvora za ratovanje u Siriji

Sud BiH: Ahmetspahiću tri godine zatvora za ratovanje u Siriji

Al Jazeera 17.04.2019
Državni sud BiH prihvatio je sporazum o priznaju krivice koji je Ahmetspahić potpisao sa Tužilaštvom BiH. Državni sud Bosne i Hercegovine osudio je Muniba Ahmetspahića na tri godine zatvora za ratovanje u Siriji, nakon što je prihvatio sporazum o… »

Vesti dana »