Povezane vesti

Vlada Holandije: Uvođenje viza Albaniji neće podržati EU

B92 17.04.2019
Tirana -- Vlada Holandije veoma je oprezno razmotrila zahtev parlamenta za vraćanje viznog režima Albaniji. Međutim, smatra da ponovno uvođenje viza Albancima neće podržati druge članice Evropske unije. Ministar spoljnih poslova Holandije Štef… »

Vlada Holandije: Uvođenje viza Albaniji neće podržati EU

Politika 17.04.2019
TIRANA - Vlada Holandije veoma je oprezno razmotrila zahtev parlamenta na vraćanje viznog režima Albaniji, ali smatra da ponovno uvođenje viza Albancima neće podržati druge članice Evropske unije. Ministar spoljnih poslova Holandije Štef Blok rekao… »

Albanci zabrinuti zbog zahteva za vraćanje viza

Vesti online 17.04.2019
Albanski predsednik Iljir Meta, povodom odluke holandskog parlamenta, kaže da Tirana treba da uradi sve u njenoj moći kako odluka ne bi izazvala domino efekat. Reč je o zahtevu holandskog parlamenta za suspenziju bezviznog režima sa Albanijom. -… »

Albanci zabrinuti zbog zahteva za vraćanje viza, strah od domino efekta

B92 17.04.2019
Albanski predsednik Iljir Meta, povodom odluke holandskog parlamenta, kaže da Tirana treba da uradi sve u njenoj moći kako odluka ne bi izazvala domino efekat. Reč je o zahtevu holandskog parlamenta za suspenziju bezviznog režima sa Albanijom… »

"Ovo je alarm": Iljir Meta zabrinut jer je holandski parlament odlučio da ukine bezvizni režim Albaniji

Blic 17.04.2019
Albanski predsednik Iljir Meta je, povodom odluke holandskog parlamenta za suspenziju bezviznog režima sa Albanijom, izjavio da Tirana treba da uradi sve što je u njenoj moći kako takva odluka ne bi izazvala domino efekat. - Postupak holandskog… »

Albanski premijer pobesneo zbog ukidanja viza: Potez Holandije bez presedana, samo da ne bude domino efekta

Kurir 17.04.2019
Albanski predsednik Iljir Meta je, povodom odluke holandskog parlamenta za suspenziju bezviznog režima sa Albanijom, izjavio da Tirana treba da uradi sve što je u njenoj moći kako takva odluka ne bi izazvala domino efekat. "Postupak holandskog… »

Vesti dana »