Povezane vesti
"Suicidna sam, mislim da to neću pobediti!": Zvezda serije "Igra Prestola" progovorila o psihičkim problemima sa kojima se…
Telegraf 17.04.2019
- Najveći izazov za mene je bio da ustanem iz kreveta i izađem iz kuće. Samo bih plakala, plakala i plakala - rekla je lepa glumica. Sofi Tarner, popularna Sansa Stark iz serije "Igra prestola" , otkrila je da se godinama unazad bori sa depresijom i da… »
Mislila sam da nikada neću pobediti najstrašnije misli: Sansa iz Igre prestola već 6 godina se muči sa ovom bolešću, a sad je…
Kurir 17.04.2019
Glumica Sofi Turner koja glumi Sansu u popularnoj seriji "Igra prestola" priznala da je da se bori sa zdravstvenim problemom poslednjih 6 godina. Sve je počelo, kako kaže, kada su joj govorili da loše glumi, kao i da je "debela", a u teškim trenucima… »
Sansa se bori sa teškom depresijom: Zvezda "Igre prestola" otkrila: "Razmišljala sam i o samoubistvu, to nikada neću pobediti"…
Blic 17.04.2019
Sofi Turner koja u popularnoj seriji "Igra prestola" tumači ulogu Sanse Stark ispričala je da je često razmišljala o samoubistvu, posebno nakon što su je nazvali "debelom" i "lošom" glumicom. - Imala sam depresiju polsednjih šest godina. Najveći izazov… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku: Rakete iz Libana ka severu Izraela, IDF uzvraća udarima u Iranu i Bejrutu
Euronews pre 54 minutajoš 30 povezanih
Državljani Srbije iz Dubaija stigli u Beograd, u toku evakuacija iz Izraela
RTV pre 2 satajoš 25 povezanih
Janis se vratio posle 40 dana, ali džaba! Baksi nisu imali šanse protiv sjajnih Seltiksa!
Kurir pre 49 minutajoš 38 povezanih
(Video) Alarmantna objava Stejt departmenta! Marko Rubio se obratio direktno američkim državljanima: "Najteži udarci tek slede"
Blic pre 49 minutajoš 20 povezanih