Povezane vesti
"Suicidna sam, mislim da to neću pobediti!": Zvezda serije "Igra Prestola" progovorila o psihičkim problemima sa kojima se…
Telegraf 17.04.2019
- Najveći izazov za mene je bio da ustanem iz kreveta i izađem iz kuće. Samo bih plakala, plakala i plakala - rekla je lepa glumica. Sofi Tarner, popularna Sansa Stark iz serije "Igra prestola" , otkrila je da se godinama unazad bori sa depresijom i da… »
Mislila sam da nikada neću pobediti najstrašnije misli: Sansa iz Igre prestola već 6 godina se muči sa ovom bolešću, a…
Kurir 17.04.2019
Glumica Sofi Turner koja glumi Sansu u popularnoj seriji "Igra prestola" priznala da je da se bori sa zdravstvenim problemom poslednjih 6 godina. Sve je počelo, kako kaže, kada su joj govorili da loše glumi, kao i da je "debela", a u teškim trenucima… »
Sansa se bori sa teškom depresijom: Zvezda "Igre prestola" otkrila: "Razmišljala sam i o samoubistvu, to nikada neću…
Blic 17.04.2019
Sofi Turner koja u popularnoj seriji "Igra prestola" tumači ulogu Sanse Stark ispričala je da je često razmišljala o samoubistvu, posebno nakon što su je nazvali "debelom" i "lošom" glumicom. - Imala sam depresiju polsednjih šest godina. Najveći… »
Vesti dana »
Incident na Kapitolu: Muškarac pokušao da unese mačetu i tri noža u centar za posetioce američkog Kongresa
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Osumnjičenima u slučaju kanal Ibar-Lepenac produžen pritvor za još dva meseca
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana