Povezane vesti
Sveća za malu Milicu
Glas Zapadne Srbije 17.04.2019
Danas se navršava dvadeset godina od pogibije Milice Rakić, trogodišnje devojčice koja je postala simbol stradanja dece u NATO agresiji. „Čiko, ja tebe gledam s neba i vidim te na crnoj ptici, ja sam onaj mamin cvet-beba,koji si ubrao u Batajnici… »
Grobari nisu zaboravili malu Milicu: Mama će da me rodi ponovo i daće mi još lepše ime... (foto)
Telegraf 17.04.2019
Na današnji dan, pre 20 godina, život je od strane NATO agresora tragično izgubila Milica Rakić. Navijači Partizana, popularni Grobari, nisu zaboravili malu Milicu Rakić i godišnjicu njenog ubistva od strane NATO agresora! Podsetimo, mala Milica je… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Određeno zadržavanje od 48 sati taksisti koji je „pokosio“ mladića nakon protesta
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Nezapamćeno nevreme u Velikoj Britaniji: Otkazano oko 100 letova sa aerodroma Hitrou u Londonu
Blic pre 3 satajoš 1 povezana