Povezane vesti
Lalatović: Partizan je navikao na tepih, lopta im se neće ovako kotrljati na ‘Čairu’
Hot sport 17.04.2019
Nakon duela u Humskoj, Nišlije imaju minimalan zaostatak.[yuzo_related] Zasluženo su crno-beli slavili prema rečima trenera gostiju, a on veruje da njegova ekipa i dalje ima šanse za prolaz dalje. – Partizan je pobedio, ako ćemo baš da ulazimo u neku… »
Lalatović: Kod nas je teren drugačiji, Partizan navikao da igra na „tepihu”
Sportski žurnal 17.04.2019
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da se nada prolasku u finale, bez obzira na poraz. – Partizan je pobedio i bio je bolji za taj jedan gol. Nadao sam se da ćemo moći da postignemo taj izjednačujući gol, što bi nama odgovaralo. I ovako se… »
Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu"
Mondo 17.04.2019
"Nije ovakav teren, mi na tom terenu treniramo, tamo neće ići lopta baš lako i mislim da ćemo biti u prednosti", rekao je trener Radničkog. Foto: MN Press Nenad Lalatović smatra da su šanse za plasman u finale ostale 50-50 uprkos porazu njegovog tima u… »
Lalatović nije zabrinut: "Biće mnogo, mnogo teže na 'Čairu'!"
Sportske.net 17.04.2019
Strateg Radničkog nada se plasmanu u finale uprkos porazu u prvoj utakmici. Evo šta Lalatović vidi kao prednost svog tima u revanšu. Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od Partizana (1:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije odigranoj u Beogradu… »
Lalatović iskren: Navikli su na tepih, neće im lopta ići baš ovako na Čairu
Mozzart sport 17.04.2019
“Šanse su i dalje 50/50“, ističe šef struke Radničkog. Ume da poludi, ali ume i da sportski čestita rivalu kad je bolji. Nenad Lalatović sasvim objektivan posle minimalnog poraza Nišlija u prvom meču polufinala Kupa Srbije. “Partizan je pobedio, ako ćemo… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 6. novembar: Danas ujutro magla, tokom dana pretežno sunčano
Radio sto plus pre 1 satjoš 12 povezanih
OTKRIVAMO Kako su pad nadstrešnice i dojave o bombama uticali na rezultate Srbijavoza
Forbes pre 1 satjoš 2 povezane
Kurir saznaje: Devojka tražila da policija interveniše u "Ćacilendu" pa potegla nož na policajca! Detalji napada ispred stanice u Savskoj
Kurir pre 22 minutajoš 14 povezanih
Milikić kaže da je podneo prijavu protiv NN lica koji preti njegovoj deci. Čekamo epilog, jer MUP to sa lakoćom otkriva
Ist media pre 1 satjoš 1 povezana