Povezane vesti

Lalatović: Partizan je navikao na tepih, lopta im se neće ovako kotrljati na ‘Čairu’

Lalatović: Partizan je navikao na tepih, lopta im se neće ovako kotrljati na ‘Čairu’

Hot sport 17.04.2019
Nakon duela u Humskoj, Nišlije imaju minimalan zaostatak.[yuzo_related] Zasluženo su crno-beli slavili prema rečima trenera gostiju, a on veruje da njegova ekipa i dalje ima šanse za prolaz dalje. – Partizan je pobedio, ako ćemo baš da ulazimo u… »
Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu"

Lalatović: Dobio sam ih i 4:2, biće im teško na "Čairu"

Mondo 17.04.2019
"Nije ovakav teren, mi na tom terenu treniramo, tamo neće ići lopta baš lako i mislim da ćemo biti u prednosti", rekao je trener Radničkog. Foto: MN Press Nenad Lalatović smatra da su šanse za plasman u finale ostale 50-50 uprkos porazu njegovog… »
Lalatović: Kod nas je teren drugačiji, Partizan navikao da igra na „tepihu”

Lalatović: Kod nas je teren drugačiji, Partizan navikao da igra na „tepihu”

Sportski žurnal 17.04.2019
Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da se nada prolasku u finale, bez obzira na poraz. – Partizan je pobedio i bio je bolji za taj jedan gol. Nadao sam se da ćemo moći da postignemo taj izjednačujući gol, što bi nama odgovaralo. I… »
Lalatović iskren: Navikli su na tepih, neće im lopta ići baš ovako na Čairu

Lalatović iskren: Navikli su na tepih, neće im lopta ići baš ovako na Čairu

Mozzart sport 17.04.2019
“Šanse su i dalje 50/50“, ističe šef struke Radničkog. Ume da poludi, ali ume i da sportski čestita rivalu kad je bolji. Nenad Lalatović sasvim objektivan posle minimalnog poraza Nišlija u prvom meču polufinala Kupa Srbije. “Partizan je… »
Lalatović nije zabrinut: "Biće mnogo, mnogo teže na 'Čairu'!"

Lalatović nije zabrinut: "Biće mnogo, mnogo teže na 'Čairu'!"

Sportske.net 17.04.2019
Strateg Radničkog nada se plasmanu u finale uprkos porazu u prvoj utakmici. Evo šta Lalatović vidi kao prednost svog tima u revanšu. Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su od Partizana (1:0) u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije odigranoj u… »

Vesti dana »