Повезане вести
Лалатовић: Партизан је навикао на тепих, лопта им се неће овако котрљати на ‘Чаиру’
Хот спорт 17.04.2019
Након дуела у Хумској, Нишлије имају минималан заостатак.[иузо_релатед] Заслужено су црно-бели славили према речима тренера гостију, а он верује да његова екипа и даље има шансе за пролаз даље. – Партизан је победио, ако ћемо… »
Лалатовић: Код нас је терен другачији, Партизан навикао да игра на „тепиху”
Спортски журнал 17.04.2019
Тренер Радничког из Ниша Ненад Лалатовић рекао је да се нада проласку у финале, без обзира на пораз. – Партизан је победио и био је бољи за тај један гол. Надао сам се да ћемо моћи да постигнемо тај изједначујући гол, што би… »
Лалатовић: Добио сам их и 4:2, биће им тешко на "Чаиру"
Мондо 17.04.2019
"Није овакав терен, ми на том терену тренирамо, тамо неће ићи лопта баш лако и мислим да ћемо бити у предности", рекао је тренер Радничког. Фото: МН Пресс Ненад Лалатовић сматра да су шансе за пласман у финале остале 50-50 упркос… »
Лалатовић није забринут: "Биће много, много теже на 'Чаиру'!"
Спортске.нет 17.04.2019
Стратег Радничког нада се пласману у финале упркос поразу у првој утакмици. Ево шта Лалатовић види као предност свог тима у реваншу. Фудбалери Радничког из Ниша поражени су од Партизана (1:0) у првој утакмици полуфинала Купа… »
Лалатовић искрен: Навикли су на тепих, неће им лопта ићи баш овако на Чаиру
Моззарт спорт 17.04.2019
“Шансе су и даље 50/50“, истиче шеф струке Радничког. Уме да полуди, али уме и да спортски честита ривалу кад је бољи. Ненад Лалатовић сасвим објективан после минималног пораза Нишлија у првом мечу полуфинала Купа Србије… »
Вести дана »

Санчез позвао на европско јединство због ''неоправданих'' царина САД: "Хајде да искористимо ту снагу"
Блиц пре 16 минутајош 4 повезане

Студенти и грађани од ФДУ кренули у протестну шетњу до Ушћа, али ипак продужили преко Бранковог моста
Данас пре 1 сатјош 1 повезана