Повезане вести

Клоп: Поносан сам на играче, тренутно не бринем о Барселони

Клоп: Поносан сам на играче, тренутно не бринем о Барселони

Вечерње новости 18.04.2019
Невероватно је што смо се други пут нашли у полуфиналу, то је стварно лудо. Веома сам поносан на своје момке и све оно што су урадили – нагласио је Немац. Енглески великан Ливерпул другу годину заредом стигао је до полуфинала… »
Покетино после пласмана у полуфинале ЛШ: Моји играчи су хероји

Покетино после пласмана у полуфинале ЛШ: Моји играчи су хероји

Вечерње новости 18.04.2019
Невероватно је бити у Лиги шампиона, победити Манчестер Сити у четвртфиналу, који је био невероватно конкурентан - рекао је Аргентинац. И поред синоћњег пораза од Манчестер ситија са 3:4, фудбалери Тотенхема остварили су пласман… »
Тотенхем у полуфиналу после 57 година. Осам тимова и дуже чекају да им се понови историја.

Тотенхем у полуфиналу после 57 година. Осам тимова и дуже чекају да им се понови историја.

Вести онлине 18.04.2019
Лондонски "певци", који су у четвртфиналу Лиге шампиона били успешнији од енглеског првака Манчестер ситија, надмашили Атлетикове четири деценије ишчекивања да се буде међу четири најбоља у европском клупском фудбалу. У једном… »
Ериксен после шокантног меча на "Етихаду": Људи, ја сам човек са највише среће на свету!

Ериксен после шокантног меча на "Етихаду": Људи, ја сам човек са највише среће на свету!

Спортал блиц 17.04.2019
Звезда Тотенхема Кристијан Ериксен у неверици је дочекао крај реванш меча четвртфинала Лиге шампиона са Манчестер ситијем. Подсетимо, после 1:0 у Лондону, меч у Манчестеру је завршен недовољном победом домаћих од 4:3, а притом… »
"Никад нисам доживео нешто овако": Сон после елиминације Ситија: ВАР ме често нервира, али сада - хвала ти, хвала!

"Никад нисам доживео нешто овако": Сон после елиминације Ситија: ВАР ме често нервира, али сада - хвала ти, хвала!

Спортал блиц 17.04.2019
Један од јунака успеха Тотенхема у четвртфиналу Лиге шампиона, Сон Хеунг-Мин, није скривао одушевљење после драматичног избацивања Манчестер ситија. Подсетимо, после 1:0 у Лондону, меч у Манчестеру је завршен недовољном… »

Вести дана »