Повезане вести
Клоп: Поносан сам на играче, тренутно не бринем о Барселони
Вечерње новости 18.04.2019
Невероватно је што смо се други пут нашли у полуфиналу, то је стварно лудо. Веома сам поносан на своје момке и све оно што су урадили – нагласио је Немац. Енглески великан Ливерпул другу годину заредом стигао је до полуфинала… »
Покетино после пласмана у полуфинале ЛШ: Моји играчи су хероји
Вечерње новости 18.04.2019
Невероватно је бити у Лиги шампиона, победити Манчестер Сити у четвртфиналу, који је био невероватно конкурентан - рекао је Аргентинац. И поред синоћњег пораза од Манчестер ситија са 3:4, фудбалери Тотенхема остварили су пласман… »
Тотенхем у полуфиналу после 57 година. Осам тимова и дуже чекају да им се понови историја.
Вести онлине 18.04.2019
Лондонски "певци", који су у четвртфиналу Лиге шампиона били успешнији од енглеског првака Манчестер ситија, надмашили Атлетикове четири деценије ишчекивања да се буде међу четири најбоља у европском клупском фудбалу. У једном… »
Ериксен после шокантног меча на "Етихаду": Људи, ја сам човек са највише среће на свету!
Спортал блиц 17.04.2019
Звезда Тотенхема Кристијан Ериксен у неверици је дочекао крај реванш меча четвртфинала Лиге шампиона са Манчестер ситијем. Подсетимо, после 1:0 у Лондону, меч у Манчестеру је завршен недовољном победом домаћих од 4:3, а притом… »
"Никад нисам доживео нешто овако": Сон после елиминације Ситија: ВАР ме често нервира, али сада - хвала ти, хвала!
Спортал блиц 17.04.2019
Један од јунака успеха Тотенхема у четвртфиналу Лиге шампиона, Сон Хеунг-Мин, није скривао одушевљење после драматичног избацивања Манчестер ситија. Подсетимо, после 1:0 у Лондону, меч у Манчестеру је завршен недовољном… »
Вести дана »
Кикс немоћне Звезде, Партизан је све даље: Агонија црвено-белих траје, мучила се и у Бачкој Тополи
Мондо пре 47 минутајош 51 повезана
Јовановић Ћута: Кушнер „ујединитељ“ одустао од Генералштаба јер зна да би му се скупио народ да се појаве багери
Нова пре 48 минутајош 24 повезане
УО РТС поново расписује конкурс за генералног директора: "Ниједан кандидат није добио двотрећинску већину"
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 24 повезане
Министарство просвете: Од јануара повећање плате просветним радницима за 5,1 одсто
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 40 повезаних