Povezane vesti

Tomić: Neću kao kolega, hoću koncentraciju kod igrača

Tomić: Neću kao kolega, hoću koncentraciju kod igrača

N1 Info 18.04.2019
Trener Crvene zvezde Milan Tomić izjavio je pred četvrtu utakmicu finala ABA lige protiv Budućnosti da će za njegov tim ključ biti u koncentraciji i poštovanju dogovora iz svlačionice. Zvezda je u sredu imala prvu meč loptu da dođe do šampionske… »
EL - Veče čuda, Žalgiris slavio u Istanbulu!

EL - Veče čuda, Žalgiris slavio u Istanbulu!

Sportske.net 18.04.2019
Ispustili su košarkaši Žalgirisa veliko vođstvo u Istanbulu ali su i pored toga uspeli da naprave iznenađenje i stignu do izjednačenja u seriji sa Fenerom. Malo ko se nadao da bi Baskonija i Žalgiris mogli do "brejka" u Moskvi i Istanbulu, a… »
Drama u Istanbulu, Žalgiris herojski do 1:1!

Drama u Istanbulu, Žalgiris herojski do 1:1!

Mondo 18.04.2019
Fenerbahče u četvrtoj četvrtini nadoknadio "minus 15", ali su koš Ulanovasa i prestup Gudurića presudili u korist gostiju. Poruka Željka Obradovića, da 33 poena razlike u prvoj utakmici nije garancija pobede i u drugom meču Top 8 faze Evrolige… »
"Da završimo seriju u Podgorici": Tomić: Ne bih da komentarišem ništa sem košarke, kao što je to neko radio...

"Da završimo seriju u Podgorici": Tomić: Ne bih da komentarišem ništa sem košarke, kao što je to neko radio...

Sportal blic 18.04.2019
Košarkaši Crvene zvezde vode u finalnoj seriji ABA lige sa 2:1 u pobedama protiv Budućnosti, a pred drugi meč u Podgorici trener crveno-belih Milan Tomić želi da govori isključivo o košarci. Zna šta njegovi izabranici moraju da poprave ne bi li… »
"Bio sam u ratu, ali ovakvu mržnju nisam: Doživeo!" Čelnik Zvezde Vlaisavljević užasnut: Pogledajte čime su nas gađali…

"Bio sam u ratu, ali ovakvu mržnju nisam: Doživeo!" Čelnik Zvezde Vlaisavljević užasnut: Pogledajte čime su nas gađali…

Sportal blic 17.04.2019
Član uprave KK Crvena zvezda Saša Vlaisavljević bio je užasnut onim što je na trećem meču ABA finala protiv Budućnosti doživeo na tribinama podgoričke hale "Morača" zajedno sa ostatkom delegacije crveno-belih. "Bio sam za vreme rata i u… »

Vesti dana »