Повезане вести

Томић: Нећу као колега, хоћу концентрацију код играча

Томић: Нећу као колега, хоћу концентрацију код играча

Н1 Инфо 18.04.2019
Тренер Црвене звезде Милан Томић изјавио је пред четврту утакмицу финала АБА лиге против Будућности да ће за његов тим кључ бити у концентрацији и поштовању договора из свлачионице. Звезда је у среду имала прву меч лопту да… »
ЕЛ - Вече чуда, Жалгирис славио у Истанбулу!

ЕЛ - Вече чуда, Жалгирис славио у Истанбулу!

Спортске.нет 18.04.2019
Испустили су кошаркаши Жалгириса велико вођство у Истанбулу али су и поред тога успели да направе изненађење и стигну до изједначења у серији са Фенером. Мало ко се надао да би Басконија и Жалгирис могли до "брејка" у Москви и… »
Драма у Истанбулу, Жалгирис херојски до 1:1!

Драма у Истанбулу, Жалгирис херојски до 1:1!

Мондо 18.04.2019
Фенербахче у четвртој четвртини надокнадио "минус 15", али су кош Улановаса и преступ Гудурића пресудили у корист гостију. Порука Жељка Обрадовића, да 33 поена разлике у првој утакмици није гаранција победе и у другом мечу Топ 8… »
"Да завршимо серију у Подгорици": Томић: Не бих да коментаришем ништа сем кошарке, као што је то неко радио...

"Да завршимо серију у Подгорици": Томић: Не бих да коментаришем ништа сем кошарке, као што је то неко радио...

Спортал блиц 18.04.2019
Кошаркаши Црвене звезде воде у финалној серији АБА лиге са 2:1 у победама против Будућности, а пред други меч у Подгорици тренер црвено-белих Милан Томић жели да говори искључиво о кошарци. Зна шта његови изабраници морају да… »
"Био сам у рату, али овакву мржњу нисам: Доживео!" Челник Звезде Влаисављевић ужаснут: Погледајте чиме су нас гађали! /фото/…

"Био сам у рату, али овакву мржњу нисам: Доживео!" Челник Звезде Влаисављевић ужаснут: Погледајте чиме су нас гађали! /фото/…

Спортал блиц 17.04.2019
Члан управе КК Црвена звезда Саша Влаисављевић био је ужаснут оним што је на трећем мечу АБА финала против Будућности доживео на трибинама подгоричке хале "Морача" заједно са остатком делегације црвено-белих. "Био сам за време… »

Вести дана »