Povezane vesti
Antić: Đani Ćurčić me razočarao kao čovek, želim mu svu sreću
Sportski žurnal 18.04.2019
Prvi čovek Dinama osvrnuo se na iznenadni i neočekivani odlazak nekadašnjeg jugoslovenskog reprezentativca, pomoćnog trenera Saše Ćurčića. – Bili smo maksimalno korektni prema Saši Ćurčiću, tako da je njegov odlazak totalno nepojmljiv za mene, jer se… »
Antića razočarao Ćurčić, nalog za rušenje stadiona
Mondo 18.04.2019
"Iz medija sam saznao da je otišao...", kazao je prvi čovek Vranjanaca koji u ovom trenutku ne misli toliko na bivšeg saradnika, nego na stadion "Jumko" pošto je inspekcija izdala nalog za rušenje. Neočekivan je bio dolazak Saše Ćurčića u Dinamo Vranje… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Blokiran Bulevar despota Stefana: Okupljanja građana širom Srbije zbog policijske brutalnosti u Novom Sadu
Nova pre 35 minutajoš 20 povezanih

(Foto): Prajd protestna šetnja u Beogradu: Obratile se Severina i Olivera Kovačević, sve ulice u centru grada otvorene za saobraćaj
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

Ep: Srbija protiv Finske u pohodu na četvrtfinale detonacija u Čačku: Veliko pojačanje na poziciji centra stiglo u Borac!
Hot sport pre 35 minutajoš 70 povezanih

Dušan Vlahović već misli o englezima: „Protiv Engleske ćemo morati da budemo na najvišem nivou!“ detonacija u Čačku: Veliko pojačanje na poziciji centra stiglo u Borac!
Hot sport pre 35 minutajoš 134 povezane

NUNS i EFJ traže odgovornost MUP-a zbog napada na novinare tokom protesta u Novom Sadu
N1 Info pre 4 satijoš 26 povezanih