Povezane vesti
Bez đačkih autobusa zbog raspusta
NoviSad.com 18.04.2019
Novi Sad - JGSP „Novi Sad“ od sutra, 19. aprila do 02. maja 2019. godine privremeno će ukinuti polaske đačkih autobusa. Ti polasci u redu vožnje označeni su kao „ĐAČKI“. Kako je saopšteno, ovi polasci privremeno se ukidaju zbog prolećnog raspusta za… »
GSP: Đački polasci ukinuti do 2. maja
Moj Novi Sad 18.04.2019
JGSP "Novi Sad" obavestilo je korisnike usluga prevoza da se od petka, 19. aprila, do 2. maja 2019. godine privremeno ukidaju polasci koji su u redu vožnje označeni kao "đački" Ovi polasci privremeno se ukidaju zbog prolećnog raspusta za učenike osnovnih… »
JGSP privremeno ukida đačke polaske zbog raspusta
Dnevnik 18.04.2019
JGSP „Novi Sad“od 19. 04. 2019. do 02. 05. 2019. godine privremeno ukida polaske koji su u redu vožnje označeni kao „ĐAČKI“. Ovi polasci privremeno se ukidaju zbog prolećnog raspusta za učenike osnovnih i srednjih škola. U navedenom periodu autobusi na… »
Vesti dana »

Dekan Filozofskog koji se juče zaključao na Fakultetu: Ostajemo ovde do daljeg, ali nije mi cilj da sad ja blokiram zgradu
Nova pre 57 minutajoš 30 povezanih

Kompanija NIS o odlaganju primene američkih sankcija: Nova posebna licenca na još mesec dana
Sputnik pre 27 minutajoš 37 povezanih

Hapšenje u Novom Sadu: Policija ga sumnjiči za napad na službeno lice ispred Filozofskog fakulteta
Nova pre 7 minutajoš 21 povezana