Povezane vesti

Američki ambasador: Sveobuhvatno rešenje da uključi međusobno priznanje, to piše i u Trampovom pismu

Blic 18.04.2019
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot rekao je da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo da uključi međusobno priznanje". On je naglasio da to piše i u pismu koje je predsednik SAD Donald Tramp uputio predsedniku Srbije Aleksandru… »

Skot: Sveobuhvatno rešenje da uključi međusobno priznanje

RTV 18.04.2019
BEOGRAD - Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot rekao je da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo da uključi međusobno priznanje". On je naglasio da to piše i u pismu, koje je predsednik SAD Donald Tramp uputio predsedniku Srbije… »

"Sveobuhvatno rešenje da uključi priznanje, to piše i u Trampovom pismu"

B92 18.04.2019
Beograd -- Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot izjavio za TV Prvu da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo da uključi međusobno priznanje". Kako je dodao, to i piše u Trampovom pismu. "Dalje sve zavisi od vas", dodao je Skot. Skot je… »

Skot: Sveobuhvatno rešenje da uključi međusobno priznanje

Dnevnik 18.04.2019
BEOGRAD: Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot rekao je da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo da uključi međusobno priznanje". On je naglasio da to piše i u pismu, koje je predsednik SAD Donald Tramp uputio predsedniku Srbije… »

Skot: Sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja da uključi međusobno priznanje

Večernje novosti 18.04.2019
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot rekao je da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo da uključi međusobno priznanje" BEOGRAD - Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot rekao je da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo… »

Američki ambasador Kajl Skat: Sveobuhvatno rešenje da uključi međusobno priznanje, to piše i u Trampovom pismu

Kurir 18.04.2019
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skat izjavio za TV Prvu da bi "sveobuhvatno rešenje kosovskog pitanja trebalo da uključi međusobno priznanje". "Mi vidimo sveobuhvatno rešenje ovih pitanja trebalo bi da uključi zajedničko priznanje, to je bilo i… »

Vesti dana »