Повезане вести
Шок на суђењу: Трансвестит који је убио свог дечка студента у Земуну потпуно променио исказ: "Сам се убо на нож"
Блиц 18.04.2019
"Марко ми је био дужан новац, малтретирао ме је. Два дана пред његово убиство рекао сам му да ме пријави у полицији, јер сам знао да ће ме само то зауставити да не одем код њега", рекао је данас окривљени Горан Абудлов на… »
Бизарна одбрана трансвестита убице: Марко није знао да сам мушко, злостављао ме је, терао да се проституишем! Мачки је…
Курир 18.04.2019
Горан Абдулов (35), који је насмрт избо свог љубавника Марка Радовића (24), рекао је данас пред судом да је злочин починио у самоодбрани и да га је младић сексуално и физички злостављао. Трансвестит Горан Абдулов (35), који се… »
Вести дана »

Србија на прекретници - шта даље? Антонијевић: Одговорност за пропуштање ове прилике је на ономе ко дијалог одбија
Еуроневс пре 4 сатијош 90 повезаних

Грађани Лесковца питали вечерас полицију испред СНС: Кога и од кога чувате?
Југмедиа пре 30 минутајош 18 повезаних

Израел планира офанзиву у Гази док УН потврђују глад и хуманитарну кризу у енклави
Наслови.аи пре 56 минутајош 66 повезаних

(Радарски снимци) хаос почиње, зна се тачан сат! Ево како ће се разорно невреме кретати по Србији: Нек се спреми Београд, ови делови земље први на удару
Блиц пре 1 сатјош 71 повезана

Десетковани Грци срушили Италијане, реванш за пет дана: Фонтекио распуцан, Адетокумбо одмарао
Мондо пре 2 сатајош 53 повезане