Povezane vesti
Marija Kulić duboko razočarana! Zbog Lepog Miće ne prestaje da reži: Namrštila se pa progovorila o svemu, ništa nije…
Kurir 18.04.2019
Marija Kulić otišla je u Rajski vrt pa pred Drvetom mudrosti otvorila dušu. Za Lepog Miću i anu Korać ništa lepo nije imala da kaže, a onda je priznala i da je slaba na Staniju, jer nema oca. "Razočarao me Mića, onaj način kako je govorio. Strašno… »
Stanija rida zbog lune đogani! Polivali su je, vređali... samo joj je još ovo trebalo! Zakukala kao nikada pre: Ja ovde ne…
Kurir 18.04.2019
Stanija Dobrojević otišla je u Rajski vrt da popriča sa Drvetom mudrosti, gde su je i ponele emocije, pa je zaplakala kao malo dete. Govoreći o tome kako se oseća, više nije mogla da izdrži. "Problem je što se sve dešavalo sinoć. Mnogo su mi loše pala… »
Vesti dana »
Utrostručen uvoz goriva zbog sankcija Naftnoj industriji Srbije, saopštila Vlada
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 36 povezanih
Hrka prekinula štrajk glađu, Jaćimovićev sin u policijskoj stanici: "Povređen sam u intervenciji policije u Novom Sadu"
NIN pre 1 satjoš 48 povezanih
Meteorolog otkrio koliko će trajati zahlađenje i kada da očekujemo prvi sneg u Beogradu
Pravda pre 2 satajoš 63 povezane
Simbol Zagreba nestao pred očima građana: Pogledajte šta je ostalo od čuvenog nebodera FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 60 povezanih