Povezane vesti
Profesor o šamaru: Bio sam neuračunljiv, nužna odbrana
Mondo 19.04.2019
Profesor Sedme beogradske gimnazije Z.O., koji je ošamario učenicu u četvrtak tokom časa, izjavio je da je to učinio u stanju neuračunljivosti nakon što je ona vikala na njega. Najavio krivične prijave protiv ratobornih učenika. Foto: MONDO/Stefan… »
Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Dobila je 1, pa histerično vikala! Poslao sam je kod direktora, a ona me je…
Kurir 19.04.2019
BEOGRAD - Posle jučerašnjeg skandala sa šamaranjem učenice, profesor Sedme beogradske gimnazije oglasio se u medijima sa željom da ispriča svoju stranu jučerašnjeg nemilog događaja. Ovo je njegovo pismo u celosti: "Ovim putem želim da odgovorim na… »
Vesti dana »

Srbija na Evrobasketu 2025: potvrđen spisak, pripreme i emotivni trenuci u sportu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 44 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju: promenljivo oblačno sa prolaznim pljuskovima i svežim noćima
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 26 povezanih

Širom Srbije okupljanja građana protiv blokada; Vučić: Nadam se da će razmisliti i prihvatiti dijalog, dijalog je najvažniji
RTV pre 4 minutajoš 14 povezanih

FOTO, VIDEO Skupovi "protiv blokada": Između Ćacilenda i Narodne skupštine visoki funkcioneri
Radio 021 pre 19 minutajoš 15 povezanih