Povezane vesti
Profesor o šamaru: Bio sam neuračunljiv, nužna odbrana
Mondo 19.04.2019
Profesor Sedme beogradske gimnazije Z.O., koji je ošamario učenicu u četvrtak tokom časa, izjavio je da je to učinio u stanju neuračunljivosti nakon što je ona vikala na njega. Najavio krivične prijave protiv ratobornih učenika. Foto: MONDO/Stefan… »
Oglasio se profesor koji je ošamario učenicu: Dobila je 1, pa histerično vikala! Poslao sam je kod direktora, a ona me je…
Kurir 19.04.2019
BEOGRAD - Posle jučerašnjeg skandala sa šamaranjem učenice, profesor Sedme beogradske gimnazije oglasio se u medijima sa željom da ispriča svoju stranu jučerašnjeg nemilog događaja. Ovo je njegovo pismo u celosti: "Ovim putem želim da odgovorim na… »
Vesti dana »

Uhapšena žena (50) u Obrenovcu: Policija izvršila pretres 2 poslovna objekta i privela osumnjičenu - zaplenjeno 239 paklica cigareta i skoro 9 kila duvana
Kurir pre 2 satajoš 4 povezane

Vučević na osnivačkoj sednici Fondacije eparhije osečkopoljske i baranjske (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Portugalski parlament usvojio predlog zakona o zabrani nošenja vela preko lica: Predviđena novčana kazna od 200 do 4.000 evra
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

U nesreći kod Sremske Mitrovice dve osobe poginule, jedna preminula u bolnici, 39 povređenih zadržano na lečenju
Danas pre 5 satijoš 2 povezane