Povezane vesti
Jaka poruka sa brda: Delije o situaciji u Podgorici, pesme i transparenti upućeni Crnogorcima! (video)
Hot sport 20.04.2019
I na fudbalskoj utakmici Crvene zvezde tema je gostovanje košarkaša u Podgorici. Kao što je poznato, veliki incidenti ispratili su duele Budućnosti i Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige. Pogotovo treći meč kada su igrači, stručni štab i… »
Novo saopštenje: Zvezda poziva navijače na gostoprimstvo kakvo je imala u Podgorici
Hot sport 20.04.2019
U ponedeljak će biti poznato ko će postati šampion ABA lige za sezonu 2018/19. Crvena zvezda je pobedila u dve utakmice kod kuće, Budućnost je slavila na svom terenu. Rezultat u finalnoj seriji je 2:2, a gotovo sva četiri meča obeležili su… »
SAOPŠTENJE - Šta Budućnost traži od Zvezde pred meč odluke?
Sportske.net 20.04.2019
Ko na koga treba da se ugleda? Košarkaši podgoričke Budućnosti su posle 0:2 u Beogradu uspeli da sa dve pobede pred svojim navijačima izjednače na 2:2 u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde i tako dođu u priliku da naprave veliki… »
Repeša: Zadovoljan sam što smo izjednačili, ali Zvezda je i dalje favorit
Večernje novosti 19.04.2019
Trener košarkaša Budućnosti Jasmin Repeša rekao je da ga raduje što je njegova ekipa izjednačila protiv Crvene zvezde u finalnoj seriji ABA lige, ali da su crveno-beli i dalje favoriti za osvajanje regionalnog takmičenja. Trener košarkaša… »
"Molio sam i naše, ali nisu slušali, biće teško u Beogradu": Repeša: Ja imam iskustva, a igrači da pokažu da mogu
Sportal blic 19.04.2019
Košarkaši Budućnosti izborili su majstoricu u Beogradu savladavši Crvenu zvezdu u četvrtom meču velikog finala ABA lige sa 84:80. Trener Podgoričana Jasmin Repeša čestitao je igračima na strpljivosti, ali istakao da je Zvezda favorit u Beogradu… »
Vesti dana »

Sahrana stradalih u Kočanima; Kocevski: Nepoštovanje zakona i korupcija uzrok nesreće
RTS pre 59 minutajoš 22 povezane

Preminula novinarka Nadežda Gaće! Ostavila neizbrisiv trag na medijskoj sceni
Mondo pre 18 minutajoš 16 povezanih

Denver bez Jokića nije ni za plej-in: Rutina Lejkersa nad Nagetsima! (video)
Hot sport pre 18 minutajoš 16 povezanih