Povezane vesti
Danas je Vrbica
Studio B 20.04.2019
Srpska pravoslavna crkva i vernici slave Lazarevu subotu i Vrbicu. Praznik Lazareva subota uspomena je na poslednje čudo Hristovo pred Nedelju stradanja, smrt i Vaskrsenje. Praznik ima značenje pobede života nad smrću. U hrišćanstvu današnji praznik… »
Danas je Lazareva subota i Vrbica
Glas Zapadne Srbije 20.04.2019
Srpska pravoslavna crkva proslavlja danas praznike Vaskrsenja Lazarevog ili Lazarevu subotu i Vrbicu. Praznik Lazareva subota uspomena je na poslednje čudo Hristovo pred Nedelju stradanja, smrt i Vaskrsenje. Događaj Lazarevog vaskrsenja se, prema… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 2 satajoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 8 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 5 satijoš 35 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 3 satajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 35 minutajoš 62 povezane