Povezane vesti

Mirjana Marković sahranjena u Požarevcu

Slobodna Evropa 20.04.2019
Izveštava: Nevena Bogdanović Udovica bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije i haškog optuženika Slobodana Miloševića, nekadašnja predsednica političke partije Jugoslovenska levica, Mirjana Marković sahranjena je 20. aprila u… »

Sahrana u Požarevcu: Uz ''Podmoskovske večeri'' drugovi ispratili Miru (foto+video)

Večernje novosti 20.04.2019
Mirjana Marković sahranjena u Požarevcu u porodičnoj grobnici. Oproštaj uz pismo ćerke Marije. Više stotina ljudi na sahrani. Bez unuka Marka na ispraćaju. Nadgrobna tabla sa petokrakom. S PESMOM "Podmoskovske večeri", uz opelo, sahranjena je… »

Uz ovu rusku pesmu položena urna sa pepelom mire Marković: Posle 13 godina ponovo pod lipom sa svojim Slobodanom...Ovako su…

Kurir 20.04.2019
Urna sa pepelom Mirjane Marković položena je danas uz rusku "Padmaskovnije večeri" ispod lipe na grobu gde je sahranjen Slobodan Milošević u Požarevcu. U dvorištu porodične kuće Milošević veliki broj prijatelja, kolega, poštovaoca položio je… »

Posmrtni ostaci Mirjane Marković položeni u Požarevcu

RTS 20.04.2019
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković položena je u porodičnu grobnicu pored njenog supruga Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije. Urna je stigla iz Rusije, gde je udovica nekadašnjeg predsednika… »

Sahranjena Mirjana Marković (foto, video)

Mondo 20.04.2019
Urna sa pepelom Mirjane Marković položena je ispod lipe u dvorištu porodične kuće u Požarevcu. Sraman govor Milovana Bojića. Zajednička grobnica u koju je u subotu položena urna sa pepelom Mirjane Marković nalazi se ispod lipe u dvorištu… »

Narod došao da isprati Miru na večni počinak: Bila je hrabra žena, ostavila je veliki trag (Kurir TV)

Kurir 20.04.2019
Na grobu Slobodana Miloševića, gde je danas položena urna sa pepelom Mire Marković okupio se i veliki broj građana koji je došao da je isprati na večni počinak. Kako kažu Miru će pamtiti po dobru, a neki čak kažu da je istorijska ličnost… »

Mira Marković sahranjena u dvorištu kuće bez ijednog člana uže porodice (foto, video)

Blic 20.04.2019
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković položena je danas u zajedničku grobnicu pored supruga Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, u dvorištu njihove kuće u Požarevcu. Sahrana je obavljena u 15 sati, ali njoj… »

Političari, estrada i dva ministra: Ko je sve bio na sahrani mire Marković

Blic 20.04.2019
Mirjana Marković, bivša predsednica JUL-a i supruga Slobodana Miloševića sahranjena je danas u porodičnoj kući u Požarevcu. Polaganju urne prethodila je komemoracija u Domu kulture u ovom gradu gde su se, kao i u dvorištu kuće gde je sahranjena… »

Mamice, imaš 40 dana da nađeš tatu! A ja ću doći! Marija Milošević u poslednjem pismu majci rasplakala sve na Mirinoj…

Kurir 20.04.2019
U Domu kulture u Požarevcu održana je danas komemoracija Mirjani Marković, a u 15 časova urna sa posmrtnim ostavima Mire Marković položena je ispod lipe u zajedničku grobnicu pored supruga Slobodana Miloševića. Pre polaganja urne pročitano je… »

"Ožalošćeni" na sahrani Mire Marković pravio selfi ispred groba (foto)

Blic 20.04.2019
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković, supruge Slobodana Miloševića biće danas položena u zajedničku grobnicu pod lipom, u dvorištu Miloševićeve kuće u Požarevcu. Sahrani, između ostalog, prisustvuju lider SRS Vojislav Šešelj… »

Bivši zet doneo urnu u Srbiju: Od Mire Marković danas u Požarevcu oprašta se unuk Marko... Mnogi nisu znali, ali slavila je…

Kurir 20.04.2019
BEOGRAD/POŽAREVAC - Supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ biće sahranjena danas u Požarevcu. Opelo služe tri sveštenika uz blagoslov episkopa Naime, urnu sa njenim posmrtnim ostacima u petak je doneo iz Moskve Slobodan Bulatović, bivši muž… »

Sahrana Mire Marković: Urna stigla, unuk Marko se oprašta

Večernje novosti 20.04.2019
Supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije biće sahranjena u subotu u Požarevcu. Opelo služe tri sveštenika uz blagoslov episkopa. SUPRUGA nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Mirjana Marković biće sahranjena u subotu u… »

Vesti dana »