Mirjana Marković sahranjena u Požarevcu

Mirjana Marković sahranjena u Požarevcu

Slobodna Evropa pre 29 dana
Izveštava: Nevena Bogdanović Udovica bivšeg predsednika Savezne Republike Jugoslavije i haškog optuženika Slobodana Miloševića, nekadašnja predsednica političke partije Jugoslovenska levica, Mirjana Marković sahranjena je 20. aprila u Požarevcu. Urna je položena ispod lipe u dvorištu porodične kuće... »

Sahrana u Požarevcu: Uz ''Podmoskovske večeri'' drugovi ispratili Miru (foto+video)

Večernje novosti pre 29 dana
Mirjana Marković sahranjena u Požarevcu u porodičnoj grobnici. Oproštaj uz pismo ćerke Marije. Više stotina ljudi na sahrani. Bez unuka Marka na ispraćaju. Nadgrobna tabla sa petokrakom
S PESMOM "Podmoskovske večeri", uz opelo, sahranjena je danas u porodičnoj grobnici Mirjana Marković, supruga nekadašnjeg predsednika SRJ i Srbije, koja je pre sedam dana preminula u Moskvi i tamo kremirana. Na poslednje... »

Uz ovu rusku pesmu položena urna sa pepelom mire Marković: Posle 13 godina ponovo pod lipom sa svojim Slobodanom...Ovako su se danas u Požarevcu oprostili prijatelji, kolege, poštovaoci (kurir TV)

Kurir pre 29 dana
Urna sa pepelom Mirjane Marković položena je danas uz rusku "Padmaskovnije večeri" ispod lipe na grobu gde je sahranjen Slobodan Milošević u Požarevcu.
U dvorištu porodične kuće Milošević veliki broj prijatelja, kolega, poštovaoca položio je vence i cveće, dok je sveštenstvo SPC Eparhije braničevske održalo opelo. Pre polaganja urne pročitano je i pismo Marije Milošević.... »

Narod došao da isprati Miru na večni počinak: Bila je hrabra žena, ostavila je veliki trag (Kurir TV)

Kurir pre 29 dana
Na grobu Slobodana Miloševića, gde je danas položena urna sa pepelom Mire Marković okupio se i veliki broj građana koji je došao da je isprati na večni počinak. Kako kažu Miru će pamtiti po dobru, a neki čak kažu da je istorijska ličnost. Jedan Užičanin rekao je za Kurir da će pamtiti Miru po tome... »

Sahranjena Mirjana Marković (foto, video)

Mondo pre 29 dana
Urna sa pepelom Mirjane Marković položena je ispod lipe u dvorištu porodične kuće u Požarevcu. Sraman govor Milovana Bojića.
Zajednička grobnica u koju je u subotu položena urna sa pepelom Mirjane Marković nalazi se ispod lipe u dvorištu porodične kuće u Požarevcu, a u njoj je sahranjen njen suprug Slobodan Milošević. Prisutnima se obratio Milovan... »

Posmrtni ostaci Mirjane Marković položeni u Požarevcu

RTS pre 29 dana
RTS: Posmrtni ostaci Mirjane Marković položeni u Požarevcu
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković položena je u porodičnu grobnicu pored njenog supruga Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije.
Urna je stigla iz Rusije, gde je udovica nekadašnjeg predsednika Srbije i Savezne Republike Jugoslavije Slobodana Miloševića provela poslednjih 15 godina života. Ispod lipe u dvorištu porodične kuće Miloševića u Nemanjinoj 41 u... »

Političari, estrada i dva ministra: Ko je sve bio na sahrani mire Marković

Blic pre 29 dana
Mirjana Marković, bivša predsednica JUL-a i supruga Slobodana Miloševića sahranjena je danas u porodičnoj kući u Požarevcu.
Polaganju urne prethodila je komemoracija u Domu kulture u ovom gradu gde su se, kao i u dvorištu kuće gde je sahranjena, okupili simpatizeri njenog lika i dela, nekadašnje i njene i kolege i saradnici njenog supruga, prijatelji,... »

Mira Marković sahranjena u dvorištu kuće bez ijednog člana uže porodice (foto, video)

Blic pre 29 dana
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković položena je danas u zajedničku grobnicu pored supruga Slobodana Miloševića, nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije, u dvorištu njihove kuće u Požarevcu. Sahrana je obavljena u 15 sati, ali njoj nije prisustvovao niko od članova uže porodice, od... »

Mamice, imaš 40 dana da nađeš tatu! A ja ću doći! Marija Milošević u poslednjem pismu majci rasplakala sve na Mirinoj sahrani! (kurir TV)

Kurir pre 29 dana
U Domu kulture u Požarevcu održana je danas komemoracija Mirjani Marković, a u 15 časova urna sa posmrtnim ostavima Mire Marković položena je ispod lipe u zajedničku grobnicu pored supruga Slobodana Miloševića. Pre polaganja urne pročitano je pismo njene ćerke Marije Milošević, koja nije mogla da... »

"Ožalošćeni" na sahrani Mire Marković pravio selfi ispred groba (foto)

Blic pre 30 dana
Urna sa posmrtnim ostacima Mirjane Marković, supruge Slobodana Miloševića biće danas položena u zajedničku grobnicu pod lipom, u dvorištu Miloševićeve kuće u Požarevcu. Sahrani, između ostalog, prisustvuju lider SRS Vojislav Šešelj, pevačica i članica JUL-a Zorica Brunclik sa suprugom Kemišem,... »

Bivši zet doneo urnu u Srbiju: Od Mire Marković danas u Požarevcu oprašta se unuk Marko... Mnogi nisu znali, ali slavila je Svetog Nikolu i pravoslavne praznike zato će joj danas služiti opelo iako je bila levičarka

Kurir pre 30 dana
BEOGRAD/POŽAREVAC - Supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SRJ biće sahranjena danas u Požarevcu.
Opelo služe tri sveštenika uz blagoslov episkopa Naime, urnu sa njenim posmrtnim ostacima u petak je doneo iz Moskve Slobodan Bulatović, bivši muž njene ćerke Marije Milošević. Po želji sina Marka i ćerke Marije, planirano je da... »

Sahrana Mire Marković: Urna stigla, unuk Marko se oprašta

Večernje novosti pre 30 dana
Supruga nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije biće sahranjena u subotu u Požarevcu. Opelo služe tri sveštenika uz blagoslov episkopa
SUPRUGA nekadašnjeg predsednika Srbije i SR Jugoslavije Mirjana Marković biće sahranjena u subotu u Požarevcu. Urnu sa njenim posmrtnim ostacima u petak je doneo iz Moskve Slobodan Bulatović, bivši muž njene ćerke Marije... »
©2019 Netmark d.o.o.