Povezane vesti
Nikad se neću oporaviti: Darko Lazić u ispovesti konačno otkrio zbog čega su ga vezivali za krevet!
Svet & Skandal 20.04.2019
Pevač Darko Lazić jedva je preživeo nakon teške saobraćajne nezgode koja mu se dogodila prošle godine 23. oktobra u Brestaču. – Ja sam imao tri ili četiri nastupa pre toga, bili su povezani, a to veče sam bio kod kuće. Bukvalno sam oko 11 sati… »
Velika ispovest Darka Lazića posle drame u Brestaču: Vezali su me za krevet, u bolnici sam čekao da me neko probudi iz…
Kurir 20.04.2019
Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću samo 2 kilometara od svoje rodne kuće u Brestaču 23. oktobra prošle godine. On je Bogu zahvalan što je živ, kako je sam rekao, a motivacija d se ne preda u najtežim momentima su mu sin koga… »
"Vezali su me za krevet, počupao sam sve aparate": Darko Lazić ispričao potresne detalje iz bolnice
Blic 20.04.2019
Pevač Darko Lazić prvi put je ispričao pojedine detalje svog boravka u bolnici nakon teške saobraćajke koju je doživeo 23. oktobra prošle godine. Kobne noći Darko Lazić legao je da spava, ali je na poziv prijatelja ipak ustao iz kreveta i otišao… »
Vesti dana »
Vanredno stanje u Los Anđelesu zbog požara, naređena evakuacija više od 30.000 ljudi
RTS pre 1 satjoš 10 povezanih
Uhapšen četvrti osumnjičeni za ubistvo u Inđiji, predao se u pratnji advokata
Danas pre 10 satijoš 4 povezane
Analiza iz Nemačke: Srbija najbliži saveznik Rusije u Evropi, Vučić se već 17 puta susreo sa Putinom
Danas pre 13 minutajoš 2 povezane
Lajčak razgovarao sa Ričardom Vermom o regionalnim dešavanjima i dijalogu Beograda i Prištine
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih