Povezane vesti

"Žena mi je rekla da spremam pokvareno mleko, pa sam iz besa na nju bacio dete!"

"Žena mi je rekla da spremam pokvareno mleko, pa sam iz besa na nju bacio dete!"

Alo 20.04.2019
Zoran Milošević (28) iz Bratunca, osumnjičen za teško ubistvo petomesečnog sina, tokom saslušanja u Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, priznao je da je ubio bebu jer ga je iritiralo što plače. Milošević je pred tužiocem, u prisustvu… »
Iz revolta sam bacio dete, nerviralo me je što plače: Otac iz Bratunca koji je ubio sina od 5 meseci izneo zapanjujuću…

Iz revolta sam bacio dete, nerviralo me je što plače: Otac iz Bratunca koji je ubio sina od 5 meseci izneo zapanjujuću…

Kurir 20.04.2019
Zoran Milošević (28) iz Bratunca, osumnjičen za teško ubistvo petomesečnog sina, tokom saslušanja u Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, priznao je da je bebu jer ga je iritiralo što plače. Milošević je pred tužiocem, u prisustvu svog… »
"Iz revolta sam bacio dete": Otac koji je ubio svoju bebu ima užasavajuću odbranu

"Iz revolta sam bacio dete": Otac koji je ubio svoju bebu ima užasavajuću odbranu

Blic 20.04.2019
Zoran Milošević (28) iz Bratunca, osumnjičen za teško ubistvo svog petomesečnog sina, tokom saslušanja u Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini priznao je zločin, navodeći da je bebu ubio, jer ga je iritiralo to što je zbog gladi plakala… »

Vesti dana »