Povezane vesti
FOTO: Pčele preživele požar u katedrali Notr Dam
Radio 021 21.04.2019
Oko 180.000 pčela koje žive u košnicama na krovu katedrale Notr Dam preživele su nedavni požar u ovoj crkvi. "Laknulo mi je kad sam video satelistske snimke koji pokazuju da tri košnice nisu izgorele. Mislio sam da su otišle sa katedralom", rekao je… »
Njima požar u Notr Damu nije mogao ništa: Preživelo čak 180.000 pčela koje su živele u krovu katedrale
Telegraf 21.04.2019
Malo je poznato da je ova katedrala ima i svog pčelara. Oko 180.000 pčela koje žive u košnicama na krovu katedrale Notr Dam preživele su nedavni požar u ovoj crkvi. - Laknulo mi je kad sam video satelistske snimke koji pokazuju da tri košnice nisu… »
Čudo u Parizu: Pčele preživele požar u Notr Damu
Blic 20.04.2019
Oko 180.000 pčela koje žive u košnicama na krovu katedrale Notr Dam preživele su nedavni požar u ovoj crkvi. "Laknulo mi je kad sam video satelistske snimke koji pokazuju da tri košnice nisu izgorele. Mislio sam da su otišle sa katedralom", rekao je… »
Vesti dana »

Javno tužilaštvo za organizovani kriminal više ne postupa u slučaju zvučni top
Danas pre 50 minutajoš 2 povezane

Referendum o presudi Suda BiH i odluci CIK-a protiv Dodika zakazan za oktobar
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Radivoju Jovoviću zatvorski pritvor do 30 dana, Isidori Čeleketić kućni pritvor do tri meseca
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

Studentu Andreju Tanku određen kućni pritvor: Nekoliko desetina demonstranata tražilo u Pančevu njegovo puštanje (video)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane