Povezane vesti

Doktorska partija Jokića! Denver pobedio Sparse u gostima posle sedam godina, za egal u plej-of seriji (video) (foto)

Doktorska partija Jokića! Denver pobedio Sparse u gostima posle sedam godina, za egal u plej-of seriji (video) (foto)

Telegraf 21.04.2019
Srpski centar dominirao sa 29 poena, 12 skokova i 8 asistencija. Denver je sebi obezbedio eventualnu "majstoricu" ako do nje dođe u plej-of odmeravanju sa San Antoniom, pobedivši Sparse 117:103 u četvrtoj utakmici, za egal u seriji - 2:2. Sparsi su… »
Očajna odbrana i loš pristup, ovo je plejof ljudi, ne može tako! Popovič ljut na svoj tim posle poraza u Teksasu (video)

Očajna odbrana i loš pristup, ovo je plejof ljudi, ne može tako! Popovič ljut na svoj tim posle poraza u Teksasu (video)

Telegraf 21.04.2019
Sparsi su prokockali pobedu koju su ostvarili u Denveru. Trener San Antonio Sparsa Greg Popovič krivi odbranu svoje ekipe za poraz u četvrtoj utakmici (2-2) prve runde plejofa Zapada od Denver Nagetsa (117:103). Ukratko ju je opisao kao očajnu, a… »
Ja sam još jahao konje kad su Nagetsi poslednji put pobedili Sparse u gostima: Jokić o agresivnoj igri protiv "Popa" i bitnoj…

Ja sam još jahao konje kad su Nagetsi poslednji put pobedili Sparse u gostima: Jokić o agresivnoj igri protiv "Popa" i bitnoj…

Telegraf 21.04.2019
Jokić jahao konje, Marej bio srednjoškolac, a Krejg na koledžu. Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je posle važne pobede nad San Antonio Sparsima (117:103) da je njegova ekipa sada vratila prednost domaćeg terena na svoju stranu. - Velika… »

Vesti dana »