Povezane vesti
Doktorska partija Jokića! Denver pobedio Sparse u gostima posle sedam godina, za egal u plej-of seriji (video) (foto)
Telegraf 21.04.2019
Srpski centar dominirao sa 29 poena, 12 skokova i 8 asistencija. Denver je sebi obezbedio eventualnu "majstoricu" ako do nje dođe u plej-of odmeravanju sa San Antoniom, pobedivši Sparse 117:103 u četvrtoj utakmici, za egal u seriji - 2:2. Sparsi su… »
Očajna odbrana i loš pristup, ovo je plejof ljudi, ne može tako! Popovič ljut na svoj tim posle poraza u Teksasu (video)
Telegraf 21.04.2019
Sparsi su prokockali pobedu koju su ostvarili u Denveru. Trener San Antonio Sparsa Greg Popovič krivi odbranu svoje ekipe za poraz u četvrtoj utakmici (2-2) prve runde plejofa Zapada od Denver Nagetsa (117:103). Ukratko ju je opisao kao očajnu, a Denver… »
Ja sam još jahao konje kad su Nagetsi poslednji put pobedili Sparse u gostima: Jokić o agresivnoj igri protiv "Popa" i bitnoj…
Telegraf 21.04.2019
Jokić jahao konje, Marej bio srednjoškolac, a Krejg na koledžu. Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić rekao je posle važne pobede nad San Antonio Sparsima (117:103) da je njegova ekipa sada vratila prednost domaćeg terena na svoju stranu. - Velika pobeda… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 5 satijoš 3 povezane