Повезане вести

Докторска партија Јокића! Денвер победио Спарсе у гостима после седам година, за егал у плеј-оф серији (видео) (фото)

Докторска партија Јокића! Денвер победио Спарсе у гостима после седам година, за егал у плеј-оф серији (видео) (фото)

Телеграф 21.04.2019
Српски центар доминирао са 29 поена, 12 скокова и 8 асистенција. Денвер је себи обезбедио евентуалну "мајсторицу" ако до ње дође у плеј-оф одмеравању са Сан Антониом, победивши Спарсе 117:103 у четвртој утакмици, за егал у… »
Очајна одбрана и лош приступ, ово је плејоф људи, не може тако! Попович љут на свој тим после пораза у Тексасу (видео)

Очајна одбрана и лош приступ, ово је плејоф људи, не може тако! Попович љут на свој тим после пораза у Тексасу (видео)

Телеграф 21.04.2019
Спарси су прокоцкали победу коју су остварили у Денверу. Тренер Сан Антонио Спарса Грег Попович криви одбрану своје екипе за пораз у четвртој утакмици (2-2) прве рунде плејофа Запада од Денвер Нагетса (117:103). Укратко ју је… »
Ја сам још јахао коње кад су Нагетси последњи пут победили Спарсе у гостима: Јокић о агресивној игри против "Попа" и битној…

Ја сам још јахао коње кад су Нагетси последњи пут победили Спарсе у гостима: Јокић о агресивној игри против "Попа" и битној…

Телеграф 21.04.2019
Јокић јахао коње, Мареј био средњошколац, а Крејг на колеџу. Центар Денвер Нагетса Никола Јокић рекао је после важне победе над Сан Антонио Спарсима (117:103) да је његова екипа сада вратила предност домаћег терена на своју… »

Вести дана »