Povezane vesti
Zoran Marjanović: Nisam iznenađen zbog optužnice
Mondo 21.04.2019
Suprug ubijene pevačice "Granda" Jelene Marjanović kaže da nije iznenađen što je protiv njega podignuta i treća optužnica, kao i da veruje da će jednog dana sve izaći na videlo. "Nisam iznenađen što je tužilaštvo po treći put podiglo optužnicu protiv… »
Namamio Jelenu da se spusti niz nasip: Ovo su detalji treće optužnice protiv Zorana Marjanovića i 5 ključnih dokaza
Blic 20.04.2019
Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je novu optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog teškog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, ekskluzivno saznaje "Blic". Kako saznajemo, Više javno tužilaštvo juče je dostavilo Višem sudu optužnicu protiv… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 2 satajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 6 satijoš 3 povezane
Izmene u saobraćaju zbog Krstovdanskog vašara: Evo kako će funkcionisati gradski prevoz u Obrenovcu
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 4 satijoš 2 povezane