Povezane vesti
Masters u Monte Karlu: Fonjini koristio Lajovićeve greške
Hot sport 21.04.2019
Srpski teniser će u ovom trenutku morati da bude zadovoljan drugim mestom. Bajka Dušana Lajovića završena je porazom od Fabija Fonjinija u finalu mastersa u Monte Karlu rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Nešto više od sat i po tenisa trebalo je Italijanu da… »
Nadal: Jedan od mojih najgorih mečeva
Vesti online 21.04.2019
"Kralj šljake" Rafael Nadal nije ispunio ulogu favorita i poražen je u polufinalu Mastersa u Monte Karlu od Fabia Fonjinija 2:0. - Odigrao sam jedan od najgorih mečeva na šljaci u poslednjih 14 godina. Teško je naći nešto pozitivno, zaslužio sam… »
Razočarani Nadal: "Ovo je moj najgori meč na šljaci u poslednjih 14 godina..."
Sportal blic 20.04.2019
Fabio Fonjini je sa 6:4, 6:2 izbacio Rafaela Nadala sa turnira u Monte Karlu, a Španac je taj poraz podneo izuzetno teško. "Bik sa Majorke" svestan je propusta u igri, ali je pokazao da je sam sebi najveći kritičar. - Odigrao sam jedan od najgorih… »
Vesti dana »
Mladi aktivista se javio posle sedam sati – kratko roditeljima rekao da je dobro
N1 Info pre 3 satajoš 1 povezana
Pevaju u Hrvatskoj posle hapšenja na granici: Goga Sekulić i Aleksandar prave lom u klubu: Oglasili se direktno sa nastupa (Video)
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih
Vučić prisustvuje dodeli ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
CIK o žalbi Srpske liste: Čeka se završetak zakonskih procedura pre stavljanja na dnevni red
Danas pre 8 satijoš 2 povezane