Povezane vesti
Masters u Monte Karlu: Fonjini koristio Lajovićeve greške
Hot sport 21.04.2019
Srpski teniser će u ovom trenutku morati da bude zadovoljan drugim mestom. Bajka Dušana Lajovića završena je porazom od Fabija Fonjinija u finalu mastersa u Monte Karlu rezultatom 2:0 (6:3, 6:4). Nešto više od sat i po tenisa trebalo je Italijanu da dođe… »
Nadal: Jedan od mojih najgorih mečeva
Vesti online 21.04.2019
"Kralj šljake" Rafael Nadal nije ispunio ulogu favorita i poražen je u polufinalu Mastersa u Monte Karlu od Fabia Fonjinija 2:0. - Odigrao sam jedan od najgorih mečeva na šljaci u poslednjih 14 godina. Teško je naći nešto pozitivno, zaslužio sam da… »
Razočarani Nadal: "Ovo je moj najgori meč na šljaci u poslednjih 14 godina..."
Sportal blic 20.04.2019
Fabio Fonjini je sa 6:4, 6:2 izbacio Rafaela Nadala sa turnira u Monte Karlu, a Španac je taj poraz podneo izuzetno teško. "Bik sa Majorke" svestan je propusta u igri, ali je pokazao da je sam sebi najveći kritičar. - Odigrao sam jedan od najgorih mečeva… »
Vesti dana »

Izglasana ostavka Viškovića; lažna dojava o bombi pre početka sednice Skupštine RS
RTS pre 15 minutajoš 30 povezanih

RHMZ upozorio na očekivane vremenske nepogode tokom dana
Glas Zaječara pre 14 minutajoš 48 povezanih

"Predlažem razgovor na svim našim televizijama": Vučić pozvao predstavnike studenata u blokadi na razgovor i javnu debatu: "Srbija probleme mora da rešava demokratskim dijalogom" (video)
Blic pre 15 minutajoš 23 povezane

Peđa Mitrović pisao Nenadu Stefanoviću: "Politički motivisano neravnopravno postupanje"
N1 Info pre 2 satajoš 6 povezanih

Lukašenko otkrio: Kancelariju Zelenskog hteli da gađaju "Orešnikom", Putin rekao samo jedno
Telegraf pre 29 minutajoš 29 povezanih