Povezane vesti
Četvorica džihadista uhapšena čim je avion sleteo: Priština smestila 32 žene i 74 dece albanskih džihadista vraćenih iz Sirije…
Kurir 22.04.2019
Četvorica džihadista koji su se borili na strani Islamske države, koji su u subotu ujutru vraćeni iz Sirije na Kosovo, zajedno sa 32 žene i 74 dece, odmah su uhapšeni. Osnovi sud u Prištini naložio je danas pritvor do 30 dana za, kako se navodi, njihova… »
Po mesec dana pritvora za povratnike iz Sirije
Danas 21.04.2019
Osnovni sud u Prištini odredio je meru pritvora za četvoricu osumnjičenih terorista koji su se u noći između petka i subote zajedno sa još oko sto drugih kosovskih državljana vratili iz Sirije na Kosovo. Prema portalu gazetaexpress.com reč je o Agonu… »
Vesti dana »

Održan protest u Sremskoj Mitrovici „Jesen stiže huljo moja“: „Ovo je bio SNS grad, sada se to menja“
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

"Samo da nas ne razdvoje": Surova sudbina troje dece iz Prijepolja: Ostali bez majke i oca, brat se sada bori samo za jedno (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Aplikacija za bezbedan dejting koja to nije: ‘Delili su moju adresu i ponižavali me’
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Učenici iz Srbije osvojili pet medalja na olimpijadi iz astronomije i astrofizike u Mumbaju
Danas pre 5 satijoš 1 povezana