Povezane vesti
Debi aut, derbi in: Musa Ndžaj odigrao prvi meč za Partizan i sada uveliko razmišlja o okršaju sa Crvenom zvezdom
Večernje novosti 22.04.2019
Prethodni meč sam gledao preko malog ekrana i video da je totalno luda atmosfera - kaže ofanzivni vezista crno-belih. DOČEKAO je Partizan da Musa Ndžaj debituje, ali ni klubu ni samom igraču ta prva utakmica u crno-belom dresu svakako neće ostati u lepom… »
Musa nakon debija u crno-belom: Imali smo kontrolu i igru u Nišu, a onda su usledili šokovi
Hot sport 22.04.2019
Momak koji je zimus stigao u Humsku dobio je priliku da debituje. Svoje prve minute momak koji je stigao iz Stabeka zabeležio je u Nišu od Radničkog. Imao je probleme sa povredama još od zimskih priprema Musa Ndžaj i konačno je ozdravio te u 76. minutu… »
Konačno je debitovao Ndžaj, evo kakvi su utisci!
Sportske.net 22.04.2019
Krilni napadač dobio priliku u Nišu. U 32. kolu SLS, plej of faze, Partizan savladan je od ekipe Radničkog iz Niša rezultatom 3:1 (1:1). Prvi put po dolasku u Partizan svoj zvaničan nastup ubeležio je i Musa Ndžaj. "Moj debi je u senci rezultata i… »
Musa posle debija za Partizan: Šokovi! Kad nas otpišu – vraćamo se
Mozzart sport 22.04.2019
Zimski novajlija iz Norveške konačno dočekao šansu u crno-belom dresu. Dočekaše Grobari i Musu Ndžaija. Ruku na srce, nisu imali šta da vide, jer je zimski novajlija iz norveškog Stabeka odigrao samo poslednjih frtalj časa na gostovanju Radničkom… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici: „Pratićemo da li će biti ispunjena obećanja, Kokanović da se odmah pusti“
Serbian News Media pre 45 minutajoš 49 povezanih
Izrael gađao Teheran, iranska vojska Kurde, Senat nije uspeo da veže ruke Trampu
BBC News pre 36 minutajoš 47 povezanih
Iran tvrdi da je lansirao balističke rakete dugog dometa na Izrael: Šta znamo o raketi „Horamaš – 4“
Nedeljnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Agencija Mudis smanjila izglede za srpsku ekonomiju: Politički rizici zadaju udarac prilikama za rast
Forbes pre 2 satajoš 8 povezanih
Obradović: Prvi put smo imali priliku da radimo na taktici, znam kako se Pešić prilagođava
RTS pre 41 minutajoš 28 povezanih