Povezane vesti
Tek Što se vratila: Miljana se poverila zadrugaru pa mu otkrila ovo
Blic 22.04.2019
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola sinoć su se vratili u rijlaiti šou program "Zadruga 2", a kako su izjavili nadaju se da će tamo ostati do kraja istog. Od trenutka kada su ušli Miljana je počela da iznosi neke detalje iz spoljašnjeg sveta, a onda se u… »
Miljana ubeđena da je trudna: Kulićeva otkrila tajnu Čolaku, a evo kada će svadba sa Zolom! (video)
Kurir 22.04.2019
Miljana Kulić i njen dečko Lazr Čolić Zola ušli su ponovo u rijaliti, a dok je Bane masirao, otkrila mu je jednu tajnu. "Bane, moram nešto da ti se poverim, mislim da sam trudna. Mislim da jesam, ovog puta stvarno", rekla je Miljana, a onda progovorila o… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 38 minutajoš 29 povezanih

Talasi nemilosrdno ruše sve pred sobom: Novi jezivi snimci razornog cunamija (Video)
Mondo pre 2 minutajoš 169 povezanih

Pripremite kišobrane: Prema najavi RHMZ tokom noći kiša stiže u ove delove Srbije
Blic pre 48 minutajoš 26 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 23 minutajoš 20 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih