Povezane vesti
Vranješ sa advokatima došao u sud, Karleuše nema: Na pitanje šta će biti ako se Jelena ne pojavi, Ognjen je odgovorio sa tri…
Telegraf 22.04.2019
U Prvom osnovnom sudu u Beogradu trebalo bi da se održi medijacija, odnosno pokušaj mirenja sukobljenih strana, u ovom slučaju Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše Medvedi su ponos Srbije a i vi možete da ih gledate na Tari 1000 fotografija selfi deke u… »
Vranješ u sudnici nakon što se Jelena nije pojavila: Ovo je nepoštovanje mene, nema logike da nije znala za ročište (foto)…
Telegraf 22.04.2019
- Smatram da je ovo nepoštovanje mene. Iz Bosne sam, a boravim u Briselu. Pređem 1.500 kilometara da bi došao. Nema logike da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njeni branioci su i prošli put bili ovde , pa mi nije jasno kako - rekao je… »
Vesti dana »

Šabić o lokalnim izborima: "Brine odnos tužilaštva prema mnoštvu činjenica o neregularnostima"
Radio 021 pre 26 minutajoš 16 povezanih

Ispred Vlade Srbije nastavljen protest neformalne grupe zaposlenih na univerzitetu
RTV pre 11 minutajoš 23 povezane

Novi talas iranskog raketnog napada, eksplozije odjekivale širom Izraela
RTS pre 26 minutajoš 141 povezana

Topić se nije proslavila u Stokholmu: Srpska atletičarka tek osna u Dijamantskoj ligi!
Kurir pre 46 minutajoš 21 povezana