Povezane vesti

Ispovest poznate manekenke koja je završila u haremu bogatog trgovca oružjem: Volela sam ga, ali kada je jedne noći došao u…

Ispovest poznate manekenke koja je završila u haremu bogatog trgovca oružjem: Volela sam ga, ali kada je jedne noći došao u…

Kurir 22.04.2019
Džil Dod osamdesetih godina je bila uspešna manekenka, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život više nije bio isti. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi. New Release! Amazing memoir from… »
Jeziva ispovest manekenke koju je saudijski trgovac oružjem držao u haremu: Krvlju mi je napisao da me voli, a onda sam sa 12…

Jeziva ispovest manekenke koju je saudijski trgovac oružjem držao u haremu: Krvlju mi je napisao da me voli, a onda sam sa 12…

Kurir 22.04.2019
Džil Dod osamdesetih godina je bila uspješan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu. "Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom… »

Vesti dana »