Povezane vesti
Jeziva ispovest manekenke koju je saudijski trgovac oružjem držao u haremu: Krvlju mi je napisao da me voli, a onda sam sa 12…
Kurir 22.04.2019
Džil Dod osamdesetih godina je bila uspješan model, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život je krenuo u drugom pravcu. Živela je u njegovom haremu. "Sa 20 godina sam potpisala ugovor s prestižnom modnom agencijom… »
Ispovest poznate manekenke koja je završila u haremu bogatog trgovca oružjem: Volela sam ga, ali kada je jedne noći došao u…
Kurir 22.04.2019
Džil Dod osamdesetih godina je bila uspešna manekenka, a onda je upoznala 24 godine starijeg muškarca. Posle ovog susreta, njen život više nije bio isti. Živela je u njegovom haremu, a sve pojedinosti otkrila je u knjizi. New Release! Amazing memoir from… »
Vesti dana »

Prosvetni radnici poručili iz Čačka: U Srbiji se progone oni koji ne žele da pognu glavu
Morava info pre 2 satajoš 18 povezanih

Poraz Srbije od Albanije, ostavka Stojkovića i analiza stanja reprezentacije u kvalifikacijama za SP 2026
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 140 povezanih

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 66 povezanih

Vreme sutra: Pre podne sunčano, popodne prolazno naoblačenje, temperatura do 20 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 29 povezanih