Povezane vesti
Trep je kultura i to jača nego ikad
Noizz 22.04.2019
Toliko prozivani da su sve suprotno od kulturnog, trenutno najpopularnija muzička porodica na Balkanu pokazala je koncertom "Mi smo kultura" da to i te kako jesu i to vrlo raznovrsna kultura - od undergrounda i tvrdih lirika, do senzibilnih i nežnih… »
Noizz 22.04.2019
Toliko prozivani da su sve suprotno od kulturnog, trenutno najpopularnija muzička porodica na Balkanu pokazala je koncertom "Mi smo kultura" da to i te kako jesu i to vrlo raznovrsna kultura - od undergrounda i tvrdih lirika, do senzibilnih i nežnih… »
Noizz 22.04.2019
Noizz 22.04.2019
Vesti dana »
„Neću da nečija deca budu gladna, a da mi plaćamo Ćacilend i Vučićev hir“: Autoprevoznik Jaćimović nastavlja štrajk glađu i poručuje da neće platiti kazne
Nova pre 7 satijoš 25 povezanih
Jaćimović u Novom Sadu pozvao na blokadu autobuske stanice: Kad ne mogu naši autobusi da voze, da ne mogu ni njihovi
Nova pre 5 minutajoš 101 povezana
Aleksić (NPS): Opozicija ne želi da dođe na vlast revolucijom, nego putem poštenih i fer izbora
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih
Sarkozi posle 3 nedelje pušten iz zatvora: Na slobodi uz sudski nadzor
Nedeljnik pre 5 satijoš 31 povezana
Filozofski fakultet u Nišu traži od Vlade povlačenje odluke o osnivanju novog fakulteta
Beta pre 2 satajoš 34 povezane