Povezane vesti

Merkelovoj, Čejniju i princu Čarlsu je bilo zabranjeno: Ovo su Hrvati dopustili samo papi i Kristijanu Ronaldu! (video)

Telegraf pre 27 dana
Kraljevski tretman za portugalskog fudbalera Medvedi su ponos Srbije a i vi možete da ih gledate na Tari 1000 fotografija selfi deke u samo minut i po Atmosfera pred utakmicu polufinala Kupa Italije Milan - Lacio
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo je nedavno sa Juventusom proslavio titulu prvaka Italije, a kraći predah od klupskih obaveza zbig Uskrsa iskoristio da poseti Dubrovnik. On je sa devojkom Georginom Rodrigez otišao u... »

Ronaldo i Georgina u Dubrovniku: Dopušteno im je ono što nije bilo ni najvećim svetskim državnicima

B92 pre 29 dana
B92: Ronaldo i Georgina u Dubrovniku: Dopušteno im je ono što nije bilo ni najvećim svetskim državnicima
Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo stigao je juče privatnim avionom u Dubrovnik zajedno sa devojkom Georginom.
Kako pišu hrvatski mediji, jedan od najboljih fudbalera sveta odmor provodi na jednom od najskupljih mesta u gradu. On boravi u vili u kojoj noćenje košta oko 7.000 evra. Par je, naime, prvo uživao u uskršnjem ručku na ostrvu... »

Kakav tretman! Važniji od nemačke kancelarke i američkog potpredsednika: Ovo su u Hrvatskoj doživeli samo Ronaldo i - papa!

Blic sport pre 30 dana
Jedan od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo i njegova devojka Georgina Rodrigez odlučili su daUskršnje praznike provedu u Hrvatskoj.
Portugalac je u subotu sa svojim Juventusom proslavio titulu prvaka Italije, a zatim je privatnim avionom sleteo u Dubrovnik. Svetska zvezda, i to ne samo fudbalska, u Dubrovniku je dobio tretman kakav nisu doživeli ni najveći... »
©2019 Netmark d.o.o.